Connect with us

Revistateo.ro

Star

20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Gestul emoționant făcut de William și Harry în memoria mamei lor

Astăzi se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. În Marea Britanie au loc o serie de evenimente în memoria celei care a fost prințesa inimilor.

Prințesa Diana nu poate fi uitată

Cei doi fii ai Dianei, William și Harry, i-au adus încă de ieri un omagiu mamei lor într-o grădină albă concepută special la Palatul Kensington.

Locul ales nu este întâmplător. La Palatul Kensington și-a petrecut cea mai mare parte din viață Diana, alături de fostul ei soț și copiii.

Reprezentanţii mai multor organizaţii caritabile susţinute de Diana au participat la eveniment, printre care şi London’s Great Ormond Street Hospital, National Aids Trust, Leprosy Mission, Landmine Survivors’ Network şi Baletul naţional englez, notează Agerpress.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: Cine a omorât-o pe prințesa Diana? Avocatul a mărturisit tot!

„Angajamentul de astăzi va reprezenta un prilej pentru duce (William) şi prinţul Harry să aducă un omagiu public mamei lor şi tuturor lucrurilor pe care ea le-a realizat”, au transmis reprezentanţii Palatului Kensington.

Prințesa Diana avea 36 de ani când s-a stins din viață. A murit împreună cu partenerul ei de viață, magnatul Dodi al-Fayed, într-un accident rutier la Paris, pe 31 august 1997.

Înainte de evenimentul comemorativ, prinții William și Harry au acordat o serie de interviuri în care au dezvăluit cum au trăit în ultimii ani. Cei doi spun că mama lor este vie în sufletele lor.

1 Comment

1 Comment

  1. mihaela visinescu

    2017-09-01T13:29:26+03:00 at 2017-09-01T13:29:26+03:00

    prea mult spus ” partenerul ei de viata” , omul de afaceri egiptean dodi al fayed a fost ultima relatie a printesei diana de care s-a „agatat” dupa esecul cu marea ei dragoste , o iubire neimplinita, doctorul pachistanez , chirurg KHAN HASNET , O PREZENTA EXTREM DE DISCRETA IN VIATA PRINCIPESEI (LADY DIANA)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top