Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

2 DRAME intr-o singura imagine: Prima declaratie a jurnalistei agresive si povestea DUREROASA a sirianului lovit

DOUA DRAME INTR-O IMAGINE: Petra Laszlo versus Osama al-Abd al-Mohsen. Sunt cele doua persoane care au facut inconjurul planetei din cauza unui gest ce a ingrozit lumea.

Femeia care a pus piedica unui refugiat, lasandu-l sa cada la pamant in timp ce fugea cu copilul in brate, a marturisit de ce a facut asta. De cealalta parte, barbatul agresat de jurnalista maghiara are o poveste cutremuratoare.

Amandoi sunt victimele fricii: Ea trebuia sa faca fata valului de imigranti care au rupt cordonul de jandarmi pe campurile Ungariei iar el fugea de moarte, impreuna cu copilul in brate. Ea trebuia sa isi faca meseria dar a fost cuprinsa de panica, in timp ce el cauta intelegere si un loc unde sa nu ii mai fie amenintata viata cu bombe.

Explicatia Petrei Laszlo pentru gestul care a scandalizat lumea: „Camera inregistra, sute de migranti au rupt cordonul politiei, unul dintre ei s-a repezit catre mine si m-am speriat. Ceva m-a facut sa reactionez. Am crezut ca sunt atacata si ca trebuie sa ma apar. Este dificil sa iei decizii bune cand este in stare de panica.

Nu sunt lipsita de inima, rasista sau o jurnalista care loveste copii. Nu merit aceasta vanatoare politica de vrajitoare, nici sa-mi fie murdarit numele sau sa primesc amenintari cu moartea. Sunt doar mama unor copii mici, care si-a pierdut jobul. Sincer, imi pare rau”, spune cu regret jurnalista maghiara.

CITESTE SI: SCENARIU REVOLTATOR despre COPILUL MORT GASIT PE PLAJA: Cum se apara fotograful

CITESTE SI: Comentariile de care ar trebui sa ii fie RUSINE oricui. Ce parere ai?

Osama al-Abd al-Mohsen, cunoscut si sub numele Osama al-Ghadab, este cunoscut in Siria. Acesta era antrenorul echipei de fotbal al-Fotuwa SC si, potrivit Euronews, barbatul a fost prins si torturat in trecut de extremistii presedintelui sirian Bashar al-Assad.

Acesta este recunoscut in tara sa pentru curajul de a se bate de unul singur cu un regim autoritar, din cauza caruia astazi zeci de mii de oameni isi cauta rostul fugind cu hainele de pe ei si copiii in brate.

drame - 11092015-3

Fara indoiala, la mijloc este vorba despre doua drame. Nimic nu poate justifica gestul Petrei Laszlo insa are si aceasta dreptul de a se apara. Acum, atat ea cat si barbatul refugiat sunt nevoiti sa isi caute un loc de munca si sa supravietuiasca vremurilor dificile care se anunta.

Sursa foto: unioncancun.mx, abc.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top