Connect with us

Revistateo.ro

Misterul mortii studentei Maria Ladenburger, deslusit de un refugiat

Inedit

Moartea studentei Maria Ladenburger, sub semnul intrebarii. A fost singura victima?

Maria Ladenburger era o tanara de 19 ani care studia medicina si lucra la un centru de refugiati din Germania. Moartea ei a socat-o pana si pe Angela Merkel, iar cazul acesta a fost dezbatut de autoritatile din aceasta tara.

In plina criza migratorie, in timp ce milioane de persoane lupta pentru supravietuire in alte colturi ale lumii, a aparut acest caz care afecteaza imaginea imigrantilor.

Un adolescent afgan solicitant de azil in Germania a fost retinut pentru violarea si asasinarea tinerei de 19 ani. Maria era fiica doctorului Clemens Ladenburger, un cunoscut avocat despre care se spune ca este mana dreapta a directorului juridic a Comisiei Europene.

E singura crima?

Tanara a fost gasita fara suflare in orasul universitar Freiburg situat la granita cu Elvetia la sfarsitul lunii octombrie 2016. Suspectul autoritatilor a recunoscut fapta, insa detaliile crimei ies la iveala abia acum.

Trupul fetei a fost gasit in raul Dreisam, iar afganul arestat asteapta o decizie definitiva din partea judecatorilor pentru fapta comisa.

Tanara a fost cautata de politisti timp de 3 saptamani. Conform presei germane, refugiatul afgan s-a adapostit la o familie din Freiburg. Cei care l-au tinut sustin ca tanarul se purta normal si ca au fost socati de vestea incatusarii lui pentru crima.

David Muller, seful politiei locale, a declarat intr-o conferinta de presa recenta ca a putut reconstitui ultimele ore din viata Mariei, in urma interogatoriilor pe care investigatorii le-au facut.

Politia a extins investigatia in acest caz si il suspecteaza pe afgan ca ar mai fi comis o crima asemanatoare. Este vorba despre o alta activista care a murit in conditii suspecte dupa ce a fost violata, scrie site-ul upsocl.com.

CITESTE SI: «Ninfomaniaca şi otrăvitoarea din Giurgiu» provoacă isterie naţională

Aceasta informatie a aparut acum in presa, inainte de conferinta partidului conservator CDU condus de cancelarul Angela Merkel. Politicienii ar putea schimba complet politica privind refugiatii in urma concluziilor trase din acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top