Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

18 adevăruri dureroase despre bărbați

18 adevăruri dureroase despre bărbați:

1. NU SUPORTĂ SĂ SE CERTE CU PERSOANA IUBITĂ. De cele mai multe ori, femeia ridică tonul în ”familie” iar bărbatul fuge cât poate de mult de confruntări verbale care le ia prea multă energie.

2. ÎI ÎNCÂNTĂ FEMEILE CU PĂRUL LUNG. Da, bărbații au preferințe când vine vorba inclusiv de fizicul unei femei. Aceștia sunt atrași mai degrabă de părul lung și catifelat decât de frizuri băiețoase.

CITEȘTE ȘI: DE CE SE MASTURBEAZĂ BĂRBAȚII, CHIAR DACĂ SE AFLĂ ÎNTR-O RELAȚIE

3. FUG DE COMPROMISURI. Spre deosebire de femei, bărbaților nu le place să facă prea multe compromisuri, pentru orice. Aceștia trec mai lent de la o etapă la alta.

4. SPUN ”TE IUBESC” CÂND AU UN INTERES. Este unul din adevărurile cele mai dureroase. Când au nevoie de televizorul pentru din sufragerie pentru un meci din Champions League, vor spune ”te iubesc” într-una.

5. BĂRBAȚII NU ȘTIU ÎN REALITATE CEEA CE SIMT. Aceștia confundă sentimentul de prietenie cu dragostea și cu pofta carnală foarte ușor.

6. SUNT GELOȘI PE EX-UL. Iubitul tău va fi gelos pe fostul tău partener, chiar dacă nu l-a cunoscut niciodată. Este vorba despre orgoliul masculin și natura de vânător din preistorie a masculului alfa.

7. LE PLACE SEXUL ORAL. Însă nu să îl facă. Ci să li se facă. Bărbații sunt ceva mai egoiști când vine vorba de plăcere sexuală, iar femeile știu cu durere asta.

8. URĂSC SĂ MEARGĂ LA CUMPĂRĂTURI. Urăsc să își aștepte iubitele ore întregi în timp ce probează o serie de ținute vestimentare și li se mai cere și părerea despre cum le stă mai bine.

9. NU OBSERVĂ SCHIMBPĂRILE. Dacă ți-ai vopsit vârfurile părului sau te-ai pensat, iubitul tău te va vedea la fel. Nu au simțul esteticii absolut deloc.

10. MEREU SE UITĂ DUPĂ ALTE FEMEI. Chiar cu tine de mână, va avea mereu fantezii sexuale cu domnișoarele arătoase pe care le vede pe stradă. Este în natura sa.

11. BĂRBAȚII DETESTĂ INVIDIA FEMEILOR. Bărbatul nu suportă când partenera de viață critică aspectul fizic al altor femei și felul în care se îmbracă acestea.

12. RESPECTUL ÎNAINTEA IUBIRII. Pentru bărbați este mai important să fie respectați decât să fie iubiți.

13. SUNT MEREU DISPONIBILI LA O PARTIDĂ DE SEX, CU APROAPE ORICINE. Testosteronul este problema. Bărbații se gândesc de 5 ori mai mult la sex decât femeile într-un singur minut.

14. SUNT MAI NESIGURI PE EI DECÂT O ARATĂ.

15. LE PLACE SĂ FIE LĂUDAȚI. De multe ori, bărbații sunt ca niște copii. Dacă nu li se recunosc eforturile și succesele, fac foarte urât.

16. NU UITĂ ȘI NU IARTĂ. Un bărbat căruia i s-a greșit enorm nu va ierta cu una, cu două, spre deosebire de o femeie, care este mai sensibilă și vede altfel tabloul general.

17. NU LE PLACE SĂ PRIMEASCĂ ORDINE. Dacă o femeie le va spune să facă ceva într-un mod imperativ, slabe șanse să se apuce de treabă.

18. NU AU AL ȘASELEA SIMȚ. Nu au intuiția feminină și nici capacitatea de analiză a unui context din punct de vedere emoțional și cauzal.

2 Comments

2 Comments

  1. mihai

    2015-04-19T23:37:00+03:00 at 2015-04-19T23:37:00+03:00

    articol de 2 lei cel putin la ultimul punct, sunt si barbatii ce pot vedea lucrurile din punct de vedere emotional, dar ma rog sigur e scris de o femeie acest articol

  2. dia

    2015-04-20T10:39:00+03:00 at 2015-04-20T10:39:00+03:00

    OFERTA DE LUCRU!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la 0! Nu este necesara niciun fel de experienta! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal .Se lucreaza part-time (in timpul liber ) sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou de viitor, care va genera intr-o afacere profitabila daca veti fi hotarati si perseverenti.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email d.diana9@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top