Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 trucuri cu uscătorul de păr, care nu au legătură cu coafura, dar te ajută să fii frumoasă

10 trucuri cu uscătorul de păr, care nu au legătură cu coafura, dar te ajută să fii frumoasă:

1. AȘTEPȚI PREA MULT PÂNĂ SE AȘEAZĂ LACUL DE UNGHII?
Cât timp nu pierd femeile așteptând să se usuce lacul pe unghii? Enorm de mult timp! Tocmai de asta uscătorul de păr are două opțiuni: aer cald și aer rece. Apasă pe aerul rece și timpul de așteptare s-a terminat.

2. USCĂTORUL DE PĂR PENTRU UN BRONZ RAPID ȘI EFICIENT
La fel ca și în cazul unghiilor lăcuite, odată ce te-ai dat cu cremă autobronzantă, trebuie să aștepți ceva timp până se usucă și se impregnează bine în piele. Aceeași chestie: aer rece de la uscător. Acțiune!

CITEȘTE ȘI: DIETA CU CĂPȘUNI: CÂT SLĂBEȘTI ÎN 7 ZILE

3. FOLOSEȘTE USCĂTORUL DE PĂR PENTRU ZONA GÂTULUI
Imediat ce te-ai spălat pe cap, prima tendință este să aplici uscătorul de păr imediat pe păr, ceea ce e greșit. Acoperă-ți capul cu un prosop și pornește aerul rece al uscătorului la baza gâtului, pentru a elimina picurii de apă care se scurg din firele de păr.

4. PENTRU TATUAJ
Dacă ți-ai făcut un tatuaj și nu mai suporți să fii atentă la orice faci pentru a nu te atinge de zona unde ai fost înțepată, îți poți calma durerea cu aerul rece de la uscător.

5. PENTRU HAINE
Nu e o nebunie, ci un lucru probat de multe femei! Ai o haină foarte frumoasă și nu este complet uscată? Bagă uscătorul în priză și dă-i pe la mâneci sau gât. Ia pe tine bluza și vei radia din nou.

6. PENTRU BIJUTERII HANDMADE
Dacă ai lănțișoare sau brățări din piele sau material sintetic și au intrat la apă, dă puțin aer cald pe ele și poartă-le cu încredere.

7. DACĂ TRANSPIRI ȘI CURGE MACHIAJUL…
Știm că poate reprezenta o soluție extremă pentru multe persoane, însă dacă transpiri și curge machiajul folosește cu încredere uscătorul de păr. Activează aerul răcoros și suflă spre fața ta, de la distanță.

8. DACĂ ȚI-AI VOPSIT SPRÂNCENELE SAU AI UN DESEN PE CORP
Poate că cineva ți-a făcut un desen interesant pe umăr sau spate și trebuie să aștepți până se usucă. Folosește uscătorul. De asemenea, de la distanță, poți folosi uscătorul și pentru sprâncenele recent vopsite.

9. AI MĂTREAȚĂ? FOLOSEȘTE USCĂTORUL DE PĂR!
Dacă vrei să scapi de mătreață, o poți elimina cu aerul cald al uscătorului, pe părul uscat.

10. HIDRATEAZĂ-ȚI FAȚA CU JETUL DE AER RECE
Ține timp de 40 de secunde uscătorul de păr pus pe modul rece după ce ai aplicat crema hidratantă pentru fața ta. Ajută la impregnarea mai rapidă în ten a cremei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top