Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 tipuri de orgasm pe care merită să le experimentezi

Știai că poți atinge orgasmul în 10 moduri diferite? Descoperă cele 10 tipuri de orgasm pe care merită să le experimentezi cel puțin o dată.

10 tipuri de orgasm (ne)cunoscute:

1. ORGASMUL CLITORIDIAN

Te întrebi de ce clitorisul este un punct al plăcerii atât de important? Are 8.000 de terminații nervoase ce interacționează cu alte 15.000 de terminații din zona pelvică. Nu mai spune că este constituit din 18 părți, atât în interior cât și în exterior. Vreo îndoială rămasă?

CITEȘTE ȘI: CE AFECȚIUNE ASCUNDE UN ORGASM DUREROS

2. ORGASMUL VAGINAL

Doar 25% dintre femei ating orgasmul cu ajutorul vaginului, 75% dintre ele reușind să ajungă pe culmile plăcerii doar cu ajutorul clitorisului.

3. PUNCTUL G

Acest misterios punct G a fost identidicat de doctorul Ernst Grafenberg (de aici și numele de punct „G”). Acesta este un punct sensibil aflat pe partea frontală a pereților vaginului. Femeile pot ejacula atunci când punctul G este intens stimulat, spun experții.

4. PUNCTUL A

Acest orgasm se poate atinge stimulând partea frontală a pereților vaginali, dincolo de punctul G (cam la 7-10 centimetri distanță).

5. PUNCTUL PROFUND

Se spune că este cel mai greu de găsit, dintre toate punctele plăcerii. Acesta se găsește în zona cea mai profundă a organului genital feminin, fapt pentru care puține femei reușesc să ajungă la orgasm stimulându-l.

6. STIMULAREA PELVISULUI

Un masaj intens în zona pelvică poate duce la orgasm, sunt de părere specialiștii.

7. STIMULAREA BUSTULUI

Multe femei se laudă că pot atinge plăcerea prin atingerea senzuală a bustului.

8. SEXUL ORAL

Este cu siguranță una dintre cele mai utilizate metode pentru a ajunge la climax. Acesta este practicat atât de femei cât și de bărbați.

9. O SIMPLĂ ATINGERE

Unele femei se excită doar de la o simplă atingere. Pielea tratată cu mult erotism poate provoca senzații uluitoare pentru o femeie.

10. ORGASMUL MENTAL

Sunt femei care se laudă că pot simți plăcerea maximă doar cu ajutorul creierului. O imaginație bogată face adevărate miracole nemaifiind nevoie de un partener care să te atingă.

Sursa foto: veintitantos.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top