Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt cele 10 semne care iti arata ca esti o priotitate pentru el. Astfel vei afla daca relatia voastra poate avea un viitor.

Cuplu

10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui

Vrei sa afli daca esti o prioritatea pentru partenerul de cuplu? Exista cateva semne care iti pot arata ca esti prioritatea lui.

10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui

1. Vine la timp. In momentul in care te considera o prioritate, nu te va lasa sa il astepti ore bune. Va ajunge la intalnire la timp, sau poate chiar cu cateva minute mai devreme.

2. Ii pasa de lucrurile care te intereseaza. Daca ceva este important pentru tine, atunci este important si pentru el. Vrea sa ii spui cat mai multe lucruri legate de ceea ce iti place si este important pentru tine.

3. Isi face timp pentru tine. Cand ai nevoie de cineva, indiferent de situatie, va fi alaturi de tine. Fara sa puna intrebari si fara sa stea prea mult pe ganduri.

4. Se implica in relatie la fel de mult ca tine. Nu va astepta ca tu sa faci totul in relatie. Se implica la fel de mult ca tine. Va veni cu idei noi, va fi romantic etc.

5. Te va ajuta sa iti rezolvi problemele. In momentul in care ai nevoie de ajutor, va fi acolo pentru tine. Vrea ca tu sa fii fericita si va face ceea ce poate pentru a se asigura ca se intampla lucrul acesta.

6. Te ia la diferite evenimente. Indiferent daca este o iesire in oras cu prietenii, la evenimente precum nuntile sau botezurile, isi va dori sa fii mereu alaturi de el.

7. Isi face planuri pentru viitor. Astfel, iti arata ca esti o prioritate pentru el si te vrea in viata lui mereu.

8. Te face sa zambesti. Cand nu ai o stare de spirit foarte buna, va incerca sa te faca sa zambesti. Nu isi doreste sa te vada trista.

9. Vrea sa petreaca timp cu tine. Cand iti spune ca ii este dor de tine, va face ceva in acest sens. Isi va face timp pentru a fi alaturi de tine.

10. Se implica in timpul sexului. Isi doreste ca experienta sa fie una placuta si pentru tine, nu numai pentru el. Se va implica in actul sexual astfel incat sa fie o experienta de neuitat si pentru tine.

Articole pe aceeasi tema:

Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

CITESTE SI: Informatii despre sex care iti pot fi de folos

Sunt multe lucruri pe care oamenii inca nu le stiu despre sex. Mai jos vei gasi o lista cu cateva dintre ele. Afla care sunt acele informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine data viitoare cand vei fi cu partenerul tau de cuplu.

Informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine

1. Poate fi interesat sa incercati lucruri noi in dormitor. Si, astfel, vei putea afla ce ii place si ce nu ii place partenerului tau cand vine vorba despre sex.

2. In timpul sarutului, corpul produce mai mult estrogen, care face pielea si parul femeii sa straluceasca.

3. Oamenii care fac sex au un somn mai linistit. Asta pentru ca se elibereaza de stres si au tensiunea arteriala mai scazuta.

4. Preludiul este important. Pentru ca va condimenta relatia si actul sexual.

5. Nu trebuie sa organizati nimic. Altfel, lucrurile se pot complica. Cel mai bine este sa va lasati purtati de val si de ceea ce simtitit.

6. Vei arde 200 de calorii daca te vei saruta cu partenerul de viata timp de 30 de minute.

7. Cel mai lung sarut a fost inregistrat in anul 2005. Atunci, un cuplu s-a sarutat timp de 31 de ore, 30 de minute si 30 de secunde.

8. Daca iti vei surprinde partenerul de cuplu cu un sarut si cu o imbratisare, va aprecia asta. Niciodata nu va fi deranjat de acest gest.

9. Cand vorbim despre sex, calitatea conteaza mai mult decat cantitatea.

10. Niciodata nu trebuie sa ii lasi partenerului de cuplu senzatia ca este obligat sa faca sex cu tine.

11. Incercati sa va condimentati viata sexuala. Folositi jucarii sau puneti in aplicare anumite fantezii. Nu trebuie sa va simtiti jenati de aceste lucruri.

12. Saruta-ti partenerul de cuplu atunci cand se asteapta mai putin. Este o modalitate buna prin care puteti initia actul sexual.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top