Connect with us

Revistateo.ro

REINCARNAREA. 10 semne ca traiesti intr-un corp strain

Stil de viata

10 semne ca esti reincarnat

Reincarnarea ofera multe sperante oamenilor. Aceasta teorie de origine asiatica este atent dezbatuta de lumea stiintifica de secole. Iata 10 semne ca esti reincarnat sau, cu alte cuvinte, ca sufletul tau traieste intr-un corp strain.

Inainte de a afla care sunt cele mai evidente semne ca te-ai reincarnat, trebuie precizat ca un om se poate reincarna de mai multe ori pana atinge nivelul suprem de iluminare, Nirvana. Asadar, e posibil sa te afli in prima ta viata daca nu te recunosti in semnalmentele de mai jos.

1. AI AMINTIRI CIUDATE

Persoanele care sunt reincarnate au tot felul de amintiri ciudate inca din copilarie. Acestea experimenteaza intalniri extrasenzoriale cu persoane pe care nu le-au vazut niciodata cu ochii lor fizici. Persoanele care au marcat vietile anterioare ale oamenilor pot aparea sub forma unor imagini bizare, adesea si sub chip de inger pentru a le avertiza in legatura cu deciziile pe care trebuie sa le ia.

2. AI O INTUITIE INDESTRUCTIBILA

Intuitia este modalitatea prin care realizezi un echilibru intre mintea constienta si cea inconstienta. Cu ajutorul intuitiei, poti patrunde in profunzimea izvoarelor intelepciunii. Conform credintei budiste, o buna intuitie este exersata in mai multe vieti succesive. Asta explica in mod evident capacitatea anumitor persoane de a prevedea cu claritate ce se va intampla in viitor.

3. AI DES SENZATII DE DEJA VU

Cele mai multe senzatii de deja vu apar spontan, in momente in care ne concentram la lucruri diferite in acelasi timp. Oamenii care experimenteaza aceste senzatii au sufletele reincarnate.

Iti doresti sa stii cine ai fost intr-o viata anterioara? Fa acest test!

10 citate bine de stiut de la BUDDHA

4. ESTI O PERSOANA FOARTE EMPATICA

Daca te regasesti in povestile de viata ale celor din jur, inseamna ca ai trait experientele pe care le au ei acum intr-o viata anterioara. Nivelul de empatie al unei persoane arata cat de evoluat este sufletul unui om care a suferit mai multe reincarnari. Se spune ca daca o persoana este foarte empatica este foarte aproape de Nirvana.

5. AI ACELEASI VISE MEREU

Daca visezi in mod repetat acelasi lucru, legile karmice isi fac treaba. Atunci cand intram dintr-o viata in alta prin reincarnare, uitam anumite lectii pe care trebuie sa le invatam. Visele pot fi metoda prin care sa deslusim ce ni se intampla si cum trebuie sa actionam.

Vezi celelalte semne in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

3 Comments

3 Comments

  1. Laviniu

    2017-01-28T13:04:18+02:00 at 2017-01-28T13:04:18+02:00

    Da pot sa spun ca cred in cea ce e scris aici !

  2. Emilia

    2017-04-09T14:13:11+03:00 at 2017-04-09T14:13:11+03:00

    eu pot sa spun ca ma găsesc in toate cele 10 puncte,aparte in al 7 lea..in asta nu mă regăsesc..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top