Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

10 partide de AMOR pe care trebuie sa le incerci macar o data. Pe a patra, chiar de mai multe ori

De-a lungul vietii, este foarte probabil ca vei avea parte de cateva partide de sex memorabile, de care iti vei aminti cu placere.

Pe unele dintre ele vei dori sa le impartasesti si cu prietena sau cu prietenul tau cel mai bun, insa unele partide le vei vrea sa le pastrezi numai pentru tine.

Ei bine, sunt cateva partide pe care trebuie sa le incerci si tu, macar o data.

1. Inevitabil, viata ta sexuala incepe cu prima partida de sex. Poate fi stanjenitoare si, cu siguranta, nu ai mai vrea sa ai parte de asa ceva. Insa orice lucru trebuie sa aiba un inceput.

2. Prima data cand stii exact ceea ce faci. Atunci cand ai mai multa experienta si deja stii ce sa faci, simti ca poti cuceri lumea. Ai mai multa incredere in tine, stii ce sa faci in pat si nu iti pasa ca ai sanii prea mici sau cateva kilograme in plus.

3. Cand scapi total de inhibitii. Pana la acel moment nu ai fi vrut nici in ruptul capului sa faci sex intr-o baie, pe o plaja sau intr-un loc public. Atunci cand scapi de aceste complexe, poti avea parte de o partida de sex de care sigur iti vei aminti intreaga viata.

4. Partida de sex dupa ce te-ai certat cu iubitul / iubita. Dupa o cearta buna, nimic nu e mai bun decat o partida de sex in care toti hormonii si toate cuvitnele grele sunt uitate.

5. Partida de sex atat de buna, incat incepi sa rupi lucruri prin casa. Fie ca este vorba de perdeaua de dus sau de tablia patului, acea partida de sex cu siguranta ca va ramane una memorabila pentru tine si iti va da fiori pe sira spinarii.

10 partide de sex pe care trebuie sa le incerci macar o data. Pe a patra chiar de mai multe ori

6. Sexul de dinainte de a merge la munca. Clar merita sa intarzii o data la munca doar pentru a ramane in asternuturi cu persoana iubita. Vei avea o stare de bine intraga zi.

7. Partida de sex zgomotoasa si care ii enerveaza pe vecini. Merita macar o data ca vecinii tai sa asculte o partida de sex cu gemete si cu tipete si sa inghita in gol.

8. Sexul de adio. Este cu siguranta incarcat de emotii, atunci cand iti iei la revedere de la cineva.

9. Partida in care celalalt face toata treaba. Nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca te dor mainile, spatele ori picioarele, il lasi pe celalalt sa se ocupe de tot si tu doar te bucuri de moment.

10. Sexul cu o persoana pe care nu o vedeai ca pe un partener sexual. Niciodata nu te-ai fi gandit la acea persoana ca sa o tii in brate si sa ai o partida cu ea. Insa, acest lucru poate fi incitant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top