Connect with us

Revistateo.ro

10 Lucruri pe care le inveti cand esti crescuta de o mama puternica

Stil de viata

10 Lucruri pe care le inveti cand esti crescuta de o mama puternica

O mama isi poate tine doar o vreme copilul de mana, dar din inima nu-i da drumul pana la sfarsitul vietii.

O mama este, prin definitie, o mama puternica. Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care le inveti cand esti crescuta de o mama puternica.

1. Inveti ce inseamna cu adevarat sa fii puternica

Nu ai nevoie de un barbat sa te salveze sau sa aiba grija de tine. Inveti ca esti capabila sa traiesti o viata fericita si frumoasa fara a fi nevoita sa o imparti cu altcineva. Inveti ca poti construi o familie, avea grija de o casa, creste copii, pregati mancare in timp ce ai si o cariera infloritoare. Pe scurt, inveti cum sa fii o super femeie.

2. Inveti semnificatia iubirii neconditionate
De nenumarate ori ti-ai vazut mama sacrificandu-si timpul, tineretea sau chiar sanatatea pentru tine si fratii tai, insa ea niciodata nu s-a plans. Niciodata nu ti-a spus cat de mult sufera sau cate sacrificii trebuie sa faca pentru voi. Ea avea intotdeauna un zambet larg pe fata si era fericita. Ea te-a invatat sa crezi in iubire neconditionata.
3. Inveti sa te iubesti

Inveti cum sa mergi mai departe, cum sa lasi in spate lucrurile care nu iti sunt destinate, oamenii care te trag in jos… vei avea incredere in tine in momentele in care toti se indoiesc. Inveti ca esecurile, greselile si problemele nu te definesc. Ce te defineste este cum treci peste obstacole si cum mergi mai departe cand ai o problema.
4. Inveti ca poti fi si puternica, si sensibila

Mamele puternice sunt, de obicei, foarte sensibile insa stiu sa ascunda acest lucru foarte bine. Uneori plange in tacere pentru tine sau sta treaza toata noaptea avand grija de tine cand esti racita. Sunt nopti in care nu poate dormi pentru ca ceva o necajeste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top