Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

10 lucruri care ți se întâmplă când locuiești departe de mama ta

E foarte greu când te desparți de părinți însă dorul de mamă nu poate fi comparat cu nimic în lume. Aceste lucruri cu siguranță ți se întâmplă și ție dacă locuiești departe de mama ta.

1. NU ÎȚI IMAGINAI CĂ ÎȚI VA LIPSI ATÂT DE TARE

Îți vine să plângi de multe ori deoarece te simți foarte singur și nimeni nu te înțelege. Prietenii parcă nu îți sunt chiar așa prieteni iar singura persoană care te-ar putea ridica cu o îmbrățișare sau o vorbă bună este mama ta.

CITEȘTE ȘI: SCRISOARE DE LA MAMA CARE LUCREAZĂ LA CEA CARE STĂ ACASĂ

2. AI RĂCIT ȘI NU AI CINE SĂ ÎȚI FACĂ CEAIUL

Cu toate că ai deja o vârstă, te-ai obișnuit ca mama ta să se preocupe de sănătatea ta deși e o răceală pasageră. Acum nimănui nu îi pasă de tine și trebuie să îți faci singură ceaiul.

3. TE SIMȚI FOARTE RĂU DE 8 MARTIE

De Ziua Mamei sau de ziua ei de naștere te simți cel mai rău pentru că nu poți fi alături de ea din motive ce nu țin de voința ta.

4. NU AI TIMP NICI SĂ VORBEȘTI PE SKYPE CU EA

Mama ta se bucură că ți-ai luat viața în piept și așteaptă să o suni măcar o dată la trei zile pe Skype. Acest lucru nu se întâmplă pentru că ai timpul extrem de împărțit și te doare.

5. DAI FOC BUCĂTĂRIEI

Te apuci de o rețetă pe care ai văzut-o la mama ta dar iese cu cenușă! În acel moment o suni pe cea mai dragă ființă să o întrebi cum se fac gogoșii.

6. VREI CA CINEVA SĂ TE ÎNTREBE DACĂ AI MÂNCAT

Nimeni nu te mai întreabă dacă ești sănătos, dacă ai mâncat ceva azi, pentru că acum mama ta este departe de tine și nu te poate verifica. Abia acum înțelegi ceea ce părea odată cicălitor.

7. O MINȚI ÎN LEGĂTURĂ CU SITUAȚIA TA FINANCIARĂ

Mama ta te-a crescut până la o vârstă și nu vrei să te mai țină cu bani pentru că, și ea, sărmana, are problemele ei. Atunci când stai prost cu banii tu îi spui că totul e ok pentru a nu se preocupa.

8. TE GÂNDEȘTI SĂ O DUCI ÎN VACAMȚĂ

Cât stăteai acasă nu te gândeai să ieși cu mama ta nici măcar în parc, să vă faceți niște poze. Azi însă, lucrurile stau cu totul altfel. Ai da orice să ai timp să ieși cu ea undeva.

9. TE APUCĂ PLÂNSUL CÂND VEZI CĂ PRIETENII TALE SE VĂD ZILNIC CU MAMELE LOR

În acel moment nu mai ești om și vrei ca și mama ta să fie cu tine.

10. ÎI IGNORI MESAJELE ȘI APOI ÎȚI PARE RĂU: ÎȚI VINE SĂ NU MAI IEȘI DIN CASĂ

Nu îi răspunzi la toate apelurile telefonice sau la mesaje pentru că ba ești cu prietenii pe afară, ba nu ai chef de vorbit, însă, a doua zi, când afli că avea ceva important să îți împărtășească ți se rupe inima că ai ignorat-o.

Sursa foto: kickofjoy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top