Connect with us

Revistateo.ro

10 idei de cadouri EXCELENTE pentru copilul tău de Crăciun (NU SUNT JUCĂRII)

Stil de viata

10 idei de cadouri EXCELENTE pentru copilul tău de Crăciun (NU SUNT JUCĂRII)

Toate femeile care au copii și citesc aceste rânduri știu cât de greu este să faci un cadou copilului, mai ales dacă acesta este mofturos și nu vrea decât jucării scumpe pe care apoi le strică. Cadourile sunt binevenite, mai ales de Crăciun, însă excesele nu sunt bune deloc, nici pentru tine ca mamă, nici pentri copilul tău. În afară de jucării de Crăciun, există multe alte idei pe care le poți pune în practică pentru a-ți surprinde pozitiv copilul. Iată 10 dintre cadourile inedite pe care le poți face de Crăciun micuțului tău:

1. ORE
Da, ore de muzică, de dans, de echitație, de desenat… Toate aceste activități creative și interesante vor fi nu doar ceva nou pentru copilul tău, dar vor fi activități din care vor avea multe de învățat.

INTRĂ ÎN MAGAZINUL LUI TEO ȘI VEZI CARE SUNT CELE MAI TARI OFERTE!

2. BILETE
Da, bilete de mers la muzeu, la teatru, la grădina zoologică… Nu le dați niciodată bani copiilor pe mână deoarece vor tinde să își cumpere fie alimente nesănătoase (chipsuri și carbogazoase), fie jocuri electronice care îi vor izola și vor deveni persoane dificile la maturitate.

3. UN ȘORȚ DE BUCĂTAR
Mai ales fetelor le-ar plăcea acest cadou, deoarece de mici vor să petreacă în bucătărie pe lângă fusta mamei, să învețe cum se face prăjitura lor preferată. Fă-i acest cadou fetiței tale și invit-o la o sesiune de gătit împreună.

4. LUCRU MANUAL
Cumpără-i rechizite școlare pe care să le folosească strict acasă, pentru distracție: acuarele, carioci, creioane colorate, hârtie glasată, lipici, plastilină, bloc de desen sau liniare cu forme geometrice ori alte forme haioase.

5. COSTUME DE PERSONAJE
Copiilor le place foarte mult să se deghizeze. Dacă e băiat, cumpără-i un costum de Spiderman, Superman sau ce erou preferat are acesta. Dacă este fată, o rochie frumoasă o va face să se simtă Cenușăreasa.

6. CĂRȚI
Nu de colorat, ci de citit. Un copil bine crescut este un copil care citește de mic și învață încă din primii ani de școală un lucru esențial: cărțile nu sunt dușmancele lor.

7. PRĂJITURI
De Crăciun poți face o mică execepție de la mâncarea sănătoasă și îl poți răsfăța pe copilul tău cu prăjitura lui preferată.

8. PUZZLE/ MONOPOLY/ ȘAH/ DOMINO
Și acestea sunt jocurile copilăriei, iar dacă sunt jucate în familie sau cu prietenii lui, sunt cele mai frumoase jocuri pe care le poate juca pe timp de iarnă înăuntru.

9. UN CEAS
Nu de jucărie, ci unul adevărat. Copilul tău trebuie să știe cât e ceasul atunci când întârzie undeva sau când trebuie să ajungă acasă așa cum ți-a promis.

10. CALENDAR
Un calendar cu desene animate sau sub formă de cărți de joc îl va încânta pe copilul tău, mai ales dacă e băiețel. El trebuie să știe în ce dată ne aflăm și când cad zilele de naștere din familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top