Connect with us

Revistateo.ro

cadouri

Stil de viata

Ce CADOURI sa le iei persoanelor pe care nu prea le ai la inima

Ce cadouri se potrivesc pentru persoanele de care nu esti tocmai apropiat sau, mai mult… nu prea le ai la inima? Colegi nesuferiti, rude arogante, prieteni ai iubitului/sotului sau chiar… soacra? Ce poti sa le cumperi de Craciun?

De Craciun, cand spiritul bun al sarbatorilor pluteste in aer, nu prea mai este loc de antipatii, reprosuri si suparari. Asa ca este bine sa le faci cadouri chiar si persoanelor pe care nu prea le ai la inima.

Mai ales daca e vorba despre o masa mare in familie, cand te intalnesti si cu verisorii mai nesuferiti – atunci trebuie sa le alegi un cadou. Insa, vei dori sa le daruiesti ceva care sa nu reprezinte o mare cheltuiala, care sa nu fie foarte impresionant! Ce sa alegi? Iata cateva variante!

Citeste si: Cadouri de Craciun pentru EA

Citeste si: Cadouri de Craciun pentru EL

Un card cadou

Poate deja ai primit si tu un card cadou pentru un magazin in care nu gasesti ceva potrivit pentru tine. Nu este deloc rau sa il daruiesti mai departe cuiva care poate chiar il va folosi. Daca nu ai deja un card cadou, cumpara unul si daruieste-l rudei tale indepartate sau colegilor de serviciu pe care nu prea ii suporti. E un cadou rece si distant, dar cu ajutorul caruia iti faci „datoria” de Craciun.

O carte pe care ai citit-o deja

Daca arata bine, de ce sa nu daruiesti o carte de care nu mai ai nevoie? Mai ales daca nu ti-a placut… Nu e nimic gresit si, in plus, nu cheltuiesti bani deloc.

Un vin ieftin

Daca esti invitat acasa la cineva pe care nu prea ai la suflet, scapi ieftin si usor daca te prezinti cu o sticla de vin. Gestul va fi apreciat si nimeni nu trebuie sa tina cont ca ai dat 15 lei pe sticla.

Daca vrei sa fii rautacios (desi nu e bine sa fii rau in preajma sarbatorilor de iarna), poti sa le iei acestor persoane pe care nu le ai la inima… o jucarie. Mai ales daca au copii, cumpara o jucarie zgomotoasa si enervanta. Le vei face Craciunul vesel… sau nu!

Ai fost pus in situatia de a face un dar de Craciun cuiva pe care nu ai la inima? Ce ai cumparat?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top