Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Idei salvatoare pentru #sarbatoridepoveste

Goana dupa cadourile de Craciun a inceput deja! In cazul in care inca te mai gandesti ce sa le daruiesti celor dragi, iti oferim cateva sugestii. Mama, tata, fratii si bunicii trebuie sa se bucure de cadourile pe care le vor gasi sub brad, iar anul acesta poti fii cel mai darnic mos chiar si cu bani putini. deprinromania.ro este locul perfect de unde poti alege din mii de produse romanesti fara sa mai faci zile intregi turul magazinelor si mai ales fara sa cumperi mereu aceleasi produse pe care le gasesti pe toate rafturile.

Pentru tata sau pentru sot, iti recomandam un vin select de la Domeniile Franco-Romane cum ar fi Vinul rosu Crai nou, Merlot. Este unul dintre vinurile preferate de catre barbati si nu ai nevoie de prea multi bani. Incepand de la doar 30 de lei, o sticla de vin este cadoul perfect pentru a-l impresiona pe barbatul din viata ta, care cu siguranta isi va face loc in colectia sa de bauturi fine. Il gasesti AICI.

Vin Merlot Domeniile Franco-Romane

In cazul in care ai un pofticios mic sau mare in familie, il poti impresiona cu o cutie de praline fine de la ChocoFashion. Alege dintr-o varietate de marimi si culori, cutii pentru toate buzunarele. O vei primi acasa intr-un ambalaj stralucitoar care va face furori pe masa sau sub brad. O poti alege incepand de la doar 15 lei cutia AICI.

Cutie lux praline Golden Shadow

Nostalgicii din familie se pot bucura de o Dulceata de nuci verzi cu scortisoara, sau poate una de cirese amare, sau de gutui, care le va aduce aminte de copilarie. Daca iubesti aceasta dulceata sau oricare alta combinatie de ingrediente naturale, cumpara-ti si tu un borcan de AICI.

Dulceata de nuci verzi cu scortisoara

Pentru femeia din familia ta care isi ingrijeste corpul cu produse naturale, alege un unt de corp cu portocale. Are 100 de ml si este mai mult decat suficient pentru a se bucura mult timp de mirosul intens de portocale. Hidrateaza perfect pielea cu untul de cacao si rasfata simturile cu parfumul delicios. Iar pretul este chiar un fleac la numai 14 lei. Il gasesti AICI impreuna cu multe alte cosmetice bio pentru ten sau corp.

Unt de corp cu portocale Miledy Naturals

Daca vrei sa iti impresionezi mama ori sotia, cumpara-i un portofel ciclamino, de dama din piele naturala Nappa. Va avea loc suficient pentru banconte si pentru monezi, dar si pentru carduri. Nu uita sa ii pui si o bancnota in el, pentru a-i purta noroc. Este realizat din cea mai fina piele si il va purta pentru ani intregi. Nu neglija insa aceasta idee de cadou nici pentru un barbat – s-ar putea sa il surprinzi foarte placut. Poti alege unul dintre zecile de modele disponibile incepand de la 99 lei  AICI.

Portofel dama din piele naturala Yvy Bags

Cumpara romaneste pentru Sarbatori de Poveste!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top