Connect with us

Revistateo.ro

3 cadouri originale pe care le poți face singură

Stil de viata

3 cadouri originale pe care le poți face singură

Dacă vrei să faci celor dragi cadouri originale, ieșite din tipar, de ce să nu le concepi chiar tu? Ce poate fi mai minunat decât un dar făcut de mâna ta, cu dragoste pentru cei apropriați ție? Ia-ți câteva ore și pregătește-le prietenilor și familiei câte o mică astfel de surpriză. Iată câteva idei care să te inspire!

1. Kit pentru zilele de iarnă. Să recunoaștem: după ce trec sărbătorile, singurul aspect plăcut al iernii rămân zilele cu zăpadă din belșug. Asigură-te că acele zile superbe în care ninge încontinuu sunt chiar mai vesele alături de un kit conceput special de tine pentru cei dragi. Ce ar putea conține acest kit? Lucruri mărunte, dar esențiale, care să îi facă să zâmbească și să se gândească în fiecare zi de iarnă la tine. Spre exemplu ai putea include în acest kit o cutie frumoasă plină cu ciocolată caldă, o pereche de șosete pufoase, o pătură moale sau chiar un mix pentru fursecuri rapide (pentru că o zi friguroasă de iarnă n-are nici un farmec fără niște prăjituri calde, nu-i așa?

CITEȘTE ȘI: FOTO. CUM SĂ PORȚI COLANȚII IARNA ACEASTA

2. Propria ta operă de artă. Grație internetului, ai o mulțime de variante să îți exprimi latura artistică. Folosește-te de numeroasele siteuri care îți permit să adaugi text și grafică la imagini care îți plac. Când alegi să faci un astfel de cadou, gândește-te la lucrurile pe care le ai în comun cu persoana respectivă cum ar fi un moment petrecut împreună sau o carte pe care amandoi ați citit-o și din care poți extrage un citat frumos. Lasă-ți imaginația să zboare, variante există!

3. Dacă ai ceva mai mult timp, poți prepara produse cosmetice din ingrediente naturale, pe care să le ambalezi în borcane și cutii drăguțe, legate cu panglici și mesaje din suflet. Pe cine nu ar bucura o loțiune de corp 100% naturală sau chiar o cremă de față din ingredintele favorite?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top