Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai ieftine PACHETE DE CADOURI de Crăciun (P)

Stiri

Cele mai ieftine PACHETE DE CADOURI de Crăciun (P)

Mai e foarte puțin până când vine Crăciunul, fapt pentru care toată lumea aleargă după cadouri prin magazine, piețe și supermarketuri. Dar, stai așa, poți achiziționa pachete de cadouri de Crăciun chiar de aici. Iată mai jos câteva sugestii dacă ești în pană de idei sau nu ai timp să cutreieri orașul pentru a cumpăra tradiționalele cadouri de Crăciun.

CIOCOLATĂ PENTRU CEI CARE VOR SĂ SE ÎNDULCEASCĂ
Lasă dietele deoparte măcar de Crăciun și permite-ți un cadou dulce, sau, dacă tot ești încăpățânată și nu vrei să guști nimic dulce până în ziua de Crăciun, cumpără ceva dulce pentru o prietenă despre care nu știi că e la cură de slăbire sau pentru nepoții ori părinții tăi. Pachetul de cadou E Festa este la numai 49,99 lei și conține: Felleti Cantucini cu ciocolată (100 grame), Vergani praline ciocolată neagră (80 grame), Lindt ciocolată cu lapte (100 grame) și bomboane Baratti (80 grame).
Cele mai ieftine pachete de cadouri de Craciun1
POȚI CUMPĂRA PACHETUL DÂND CLICK AICI

COȘUL COMPLET DE CRĂCIUN
Cele mai ieftine pachete de cadouri de Craciun2
Coșul Eleganza poate fi oferit familiei și prietenilor. Alege coșul Eleganza pentru a face o impresie bună. Acesta conține vin roșu demisec Tesoro (0,75 l), biscuiți macarons D’Haubry (36g), tabletă de ciocolată neagră cu sare de mare Ce’Moi (100g), biscuiți moi cu migdale Amaretti Virginia (80g), Panettone cu stafide și coajă de portocală ambalat și decorat manual (500g), cufăr din bambus și decorațiuni de brad. Toate acestea, într-un coș elegant la doar 135, 99 lei.
PUTEȚI ACHIZIȚIONA COȘUL DE AICI

PRODUSE COSMETICE PENTRU FEMEI
Cele mai ieftine pachete de cadouri de Craciun3
Dacă nu vrei să cumperi nici mâncare, nici băutură dar nici haine, iar o mașină sau un avion sunt cu siguranță prea costisitoare pentru un cadou de Crăciun, rămâne varianta truselor de înfrumusețare de la Nivea. Pachetul de cadou Nivea pentru femei (26,99 lei) conține un gel de duș la 250 ml și crema de corp la 250 ml. PACHETUL ÎL PUTEȚI ACHIZIȚIONA DE AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top