Connect with us

Revistateo.ro

10-alimente-SANATOASE-pe-care-sa-le-iei-la-serviciu-Bonus-te-ajuta-la-DETOXIFIERE

Detoxifiere

10 alimente SANATOASE pe care sa le iei la serviciu. Bonus: te ajuta la DETOXIFIERE!

De multe ori, o cura de slabire sau de detoxifiere intalneste o mare piedica: ce mananci cand esti la seriviu? Iata 10 alimente sanatoase care pot fi luate la pachet si te ajuta atunci cand urmezi o dieta detoxifianta!

E greu sa treci printr-o zi de munca atunci cand incerci sa urmezi o cura de detoxifiere. Nu iti face griji! Poti sa alegi cateva gustari sanatoase care sa iti ofere energie si sa te ajute sa duci la bun sfarsit cura!

1. Legume taiate feliute. Dovlecei (da, sunt buni cruzi!), morcovi, castraveti, telina sau orice alta leguma cruda care iti place se transforma intr-o gustare sanatoasa daca o tai feliute si o mananci cu un iaurt in care ai pus sare, piper, busuioc sau oregano. Delicios si sanatos!

Citeste si: Detoxifiere eficienta in 2 pasi simpli

Citeste si: 5 SEMNE pe care ti le da organismul tau cand PLANGE dupa DETOXIFIERE!

2. Branzica de vaci. Este excelenta pentru zilele in care vrei sa iti detoxifiezi corpul. Ca sa nu o mananci simpla, o poti combina fie cu legume, fie sa o pui pe 2-3 biscuiti dietetici sarati din cereale. Vei obtine necesarul de fibre si de calciu, fara sa te ingrasi.

3. Salata de… salata. Salata verde este fantastica intr-o cura de detoxifiere si iti da si senzatia de satietate. O poti combina cu o multime de legume, o poti condimenta cum vrei si poti sa pui si cateva felii subtiri de piept de pui la gratar alaturi. O stropesti cu zeama de lamaie si obtii un pranz delicios si sanatos pentru la serviciu.

4. Fructe si migdale. O gustare simpla, dar satioasa si sanatoasa – o mana de nuci sau migdale si o para sau un mar. Ai parte de vitamine, minerale si fibre.

5. Iaurt si fructe. Ai o sursa de calciu si de vitamine excelenta daca mananci o gustare formata dintr-un iaurt si fructe proaspete.

6. Floricele de porumb. Da, aceasta gustare pe care o mananci la film este foarte buna si pentru cand vrei sa iti detoxifiezi organismul, insa nu trebuie sa prepari pocornul cu ulei sau unt!

7. Supa limpede. O supa clara din piept de pui cu legume fierte, fara grasimi sau paste fainoase este excelenta pentru un pranz la serviciu, atunci cand vrei sa slabesti.

8. Pasta de legume. Avocado, rosii, morcovi fierti, masline, acestea sunt doar cateva legume ce pot fi transformate in pasta si mancate alaturi de biscuiti dietetici.

9. Fulgi de ovaz cu iaurt degresat sau lapte.
E o combinatie buna pentru micul dejun, dar si pentru gustarea de la birou.

10. Un senvis mic. Painea cu cerele integrale nu este atat de nociva pentru organism cum s-ar crede. O felie subtire, peste care pui rosii, castraveti, branza degresata si piept de pui la gratar devine un senvis gustos si sanatos pentru pranzul de la munca.

Iata, ai 10 variante pentru pachetelul de serviciu. Nu mai ai niciun motiv acum sa nu iti detoxifiezi organismul, nu-i asa?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top