Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile de bărbați cu cele mai mari fobii sexuale

Zodiile de bărbați cu cele mai mari fobii sexuale:

1. LEU
Unii lei pot fi paranoici când vine vorba de sănătatea sexuală. Printre cele mai remarcabile fobii sexuale se numără teama de a contacta boli cu transmitere sexuală și lipsa de igienă a partenerei. Leii sunt extrem de pretențioși și uneori pot ajunge în situația ca, dacă suspicionează ceva, să ceară o dovadă medicală potrivit căreia parteneră este 100% clinic-sănătoasă.

CITEȘTE ȘI: 10 INDICII CĂ E GAY
2. VĂRSĂTOR
Bărbații Vărsător au o oarecare teamă când fac sex cu o femeie virgină. Aceștia sunt speriați că li se va
întâmpla ceva atunci când se rupe himenul. Sunt mai stresați decât în mod normal într-un astfel de moment important pentru orice femei, încât reușesc să transmită starea și acelei femei.

3. FECIOARĂ
Bărbații Fecioară sunt extrem de speriați de visele umede. Atunci când trăiesc o astfel de experiență și se trezesc cu cearșaful ud intră în panică și își fac o serie de procese de conștiință. Este una dintre cele mai ciudate fobii sexuale pe care au o anumiți bărbați.

4. BALANȚĂ
Bărbații Balanță se tem de preludiu. Da, așa ceva există și nu e de glumă. Balanțele transpiră dublu atunci când trebuie să recurgă la sărutări pe gât, atingeri suave și alte astfel de momente care se întâmplă în faza inițială a actului sexual. Bărbații Balanță sunt ceva mai practici și ar începe, dacă s-ar putea mereu, direct cu contactul sexual în sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top