Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care stau cel mai mult pe Facebook

Zodiile care stau cel mai mult pe Facebook:

LOCUL 4: TAUR
Cu toate că ești mai tradiționalist din fire și nu îți place foarte tare avântul modernismului (în special influența tehnologiei asupra mediului înconjurător și a psihicului uman), stai aproape toată ziua pe Facebook tocmai pentru a vedea cum evoluează acest fenomen. Îți place să vorbești cu prietenii, dar în același timp te oftici dacă la poza recentă nu primești niciun like.

LOCUL 3: SĂGETĂTOR
Pentru tine, Facebookul este locul în care te refugiezi atunci când te-ai săturat de lumea plictisitoare din jur. Îți place să conversezi cu cei dragi, să dai share la fotografii cu citate sau scrii chiar tu o serie de lucruri care vin din inimă. Cel mai mult îți place să împărtășești chestiuni ”de-ale vieții” pe contul tău personal.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI RECUNOAȘTE FACEBOOK FAȚA

LOCUL 2: VĂRSĂTOR
Fără Facebook, aproape ai fi mort! Nici nu bine te-ai trezit din pat că intri direct pe contul tău pentru a verifica cererile de prietenie, like-urile primite sau mesajele necitite peste noapte. Folosești Facebook-ul cu multă bucurie mai ales atunci când te simți singur și ai senzația că el îți este cel mai bun prieten.

LOCUL 1: FECIOARĂ
Pentru tine, Facebookul a devenit aproape ca un drog. Poți trăi fără el foarte bine și asta deoarece te poți adapta situațiilor cu o lejeritate care pe unii îi poate speria teribil. Tu exiști pe Facebook din mai multe motive, toate având legătură cu curiozitatea ta înnăscută: verifici cine ce a spus, cine cui a dat like, care sunt certurile momentului, cine a mai intrat în grupurile pe care activezi sau ce videoclipuri au devenit virale pe celebra rețea de socializare. De asemenea, pe Facebook ai șansa să îți faci publicitate, mai ales dacă ai lucruri interesante de zis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top