Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care au noroc, dar isi rateaza mereu sansa

Astro-FUN

Zodiile care au noroc, dar isi rateaza mereu sansa

ZODIILE CARE AU NOROC, DAR ISI RATEAZA MEREU SANSA. Trei semne zodiacale au mereu norocul la poarta, insa niciodata nu deschid usa atunci cand trebuie.

Zodiile care au noroc, dar isi rateaza mereu sansa:

1. BALANTA

Balanta sta mereu si analizeaza ce e bine si ce e rau in viata sa alegand tot timpul norocul cel mai mic. Desi are bafta aproape mereu, nu indrazneste sa se bucure de norocul cel mare care se straduie sa intre in viata sa, la fel ca un reporter abil care cand are nevoie de informatii se furiseaza pe fereastra.

Teama Balantei de a alege este uriasa ceea ce o duce la multe nesatisfaceri pe plan personal si mai ales financiar.

2. SAGETATOR

Sagetatorul este foarte sperios cand ii merge bine pentru ca este foarte obisnuit cu necazurile in viata. Atunci cand norocul ii bate la usa, nu deschide pentru ca nu are incredere ca e de bun augur.

Cei mai norocosi ani din viata ta, in functie de zodie

Care sunt cele 5 numere norocoase in 2016 pentru zodia ta

Nici cand ii merge bine nu se poate bucura deoarece asociaza binele de acum cu raul de maine. La fel, atunci cand ii merge rau stie ca a doua zi va iesi soarele si pe strada lui. Acest nativ gandeste in majoritatea cazurilor fix pe dos.

3. VARSATOR

Varsatorul este de departe cel mai norocos semn zodiacal, insa latura sa artistica, boema, felul sau de a fi il tine departe de succesele venite subit in viata lui. Varsatorul traieste in lumea lui plina de culori si poezie si este extrem de idealist.

Visator din fire, acest semn zodiacal da cu piciorul norocului din viata sa si nu tine cont de absolut niciun moment in care isi poate schimba existenta in bine.

O explicatie plauzibila in acest caz este si aceea ca el nu prea crede in noroc. In timp ce altii se plang de soarta lor trista si vor macar un dram de noroc in viata lor, Varsatorul, desi il are din belsug, nu face nimic sa profite de el.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top