Connect with us

Revistateo.ro

Zodii cu noroc in dragoste in luna iunie 2016

Stiri

Zodii cu noroc in dragoste in luna iunie 2016

Zodii cu noroc in dragoste in luna iunie 2016: Doar 5 semne zodiacale pot spune ca va fi luna lor din punct de vedere amoros. Afla daca esti pe lista lui Cupidon!

Cele 5 zodii cu noroc in dragoste in luna iunie 2016 sunt:

1. SAGETATOR

Ai parte numai de momente frumoase alaturi de partenerul de viata. Daca pana acum te plangeai ca nimeni nu te intelege si ca rutina iti mananca zilele, in iunie cel de langa tine va fi ochi si urechi la tot ce spui. Nu te astepta sa aprobe chiar tot ceea ce vrei sa faci pentru ca asta ar insemna ipocrizie.

Bucura-te de momentele sale de sinceritate si considera-te privilegiat pentru faptul ca ai alaturi o persoana care vrea din tot dinadinsul sa fie alaturi de tine in felul sau. In iunie vei observa ca poti sa accepti multe lucruri din partea persoanei iubite, lucruri pe care altadata pe considerai de netolerat. Faptul ca iti schimbi perspectiva asupra vietii e de bun augur pentru relatia ta. Daca inca nu esti o persoana cuplata, pregateste-ti inima, caci la mijlocul lunii iunie va bate neincetat.

Horoscop iunie 2016

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

2. BALANTA

Vin ceva greutati din punct de vedere financiar, insa nu le vei simti datorita dragostei pe care ti-o poarta cel de langa tine. Partenerul de viata va fi alaturi de tine si nu te va lasa sa te descurajezi. Cel mai mare pericol care te poate pandi este deznadejdea, dar nu si in luna iunie.

Daca nu ti-ai intalnit inca sufletul pereche, asteapta-te la tot ce e mai frumos in privinta asta. In iunie vei cunoaste o persoana exact asa cum visai. Ba chiar o sa ti se para ca visezi pentru ca va avea exact trasaturile fizice exotice dupa care tanjesti de la o vreme.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top