Connect with us

Revistateo.ro

Cei mai buni barbati la pat

Stiri

ZODII: Cei mai buni barbati la pat

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: Barbatul Berbec isi epuizeaza partenera

Berbecul stie perfect ce isi doreste in materie de sex. O fire vulcanica si plina de energie, transforma orice experienta sexuala intr-un maraton. Nu tine foarte mult la eticheta, dar nici la preludiu, asa ca de multe ori va trece repede la actiune. Ai grija insa, pentru ca iti poate pune cu usurinta cariera in pericol. Un armasar de cursa lunga, barbatul Berbec va avea grija sa te tina treaza nopti intregi cu talentele lui incredibile, motiv pentru care vei fi tentata sa chiulesti destul de des de la job de dragul sesiunilor de sex fierbinte. Sau vei fi epuizata.

 

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: Barbatul Rac

Când vine vorba de amor, barbatul Rac este foarte pretentios, asa ca daca ajungi in patul lui poti sa te simti norocoasa. In plus, sexul cu acest nativ este cu adevarat exploziv. Inhibitiile nu isi au locul, pentru ca va sti, cu siguranta, cum sa te faca sa te simti sexy. Este spontan, tandru si gata sa inventeze pozitii noi doar pentru placerea celei din patul lui, asa ca nu fi foarte surprinsa când o sa ai primul orgasm stând in cap.

 

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: Barbatul Fecioara, bestia din dormitor

Chiar daca pare sensibil si timid la prima vedere, barbatul Fecioara se transforma intr-o bestie in dormitor. Poate fi catalogat, in mod rautacios, drept obsedat sexual, pentru ca libidoul lui nu poate fi potolit cu una, cu doua. Ar face orice sa ajunga la orgasm, dar se concentreaza la fel de puternic si pe placerea partenerei. Este pe deplin multumit abia când toti vecinii afla cum il cheama din tipete sacadate ale iubitei.

 

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: Barbatul Balanta

O femeie frumoasa il poate transforma usor pe barbatul Balanta din gentlemanul care ii deschide usa, intr-o fiara care ii rupe rochia când ajung in dormitor. Din acest motiv, ai putea sa il surprinzi cu o lenjerie delicata pe sub pardesiu, in loc de rochia ta preferata. Pentru el, sexul este foarte important, iar satisfacerea partenerei este o prioritate. Este un zeu al preludiului si acorda foarte multa atentie reactiilor partenerei, conform gothoroscope.com. Cu un talent desavârsit in sex oral, iti va oferi un „meniu” erotic complet.

 

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: Barbatul Scorpion provoaca dependenta

Fiind unul dintre cei mai sexuali nativi ai zodiacului, nu exista nimic ce barbatul Scorpion nu ar face in dormitor. Si culmea, este expert in toate. Cunoaste punctele erogene feminine mai bine decât oricine altcineva si se pricepe de minune sa satisfaca o femeie. Nu este deloc egoist când vine vorba de sex, norocoasa care ii ajunge in asternuturi fiind tratata regeste: meniul este complet. Atentie, amorul cu el provoaca dependenta!

 

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: Barbatul Pesti

Cel mai bun amant este, cu siguranta, nativul Pesti. Acest barbat este pornit sa ii indeplineasca toate dorintele femeii din patul lui. Desi nu este foarte indraznet, odata ce se simte „in apele lui”, trebuie sa te tii bine! Te asteapta o noapte plina de pasiune si un sir lung de pozitii sexuale de care nici macar nu ai auzit. In plus, orgasmul multiplu este ca si garantat. Este romantic, iar rutina nu face parte din viata lui intima. Când vine vorba de fantezii, nu duce niciodata lipsa de idei. Poate juca cu maiestrie actoriceasca atât rolul tânarului grajdar umil in timp ce tu interpretezi printesa obraznica, cât si al motociclistului tatuat care te dezbraca in graba in casa scarii

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top