Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 Perechi de zodii care vor fi impreuna de sarbatori

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi mici, dar siguri, iar acum vei avea timp, in sfarsit , sa stai alaturi de persoana draga. Astrele sunt de partea ta? Vezi ce zodii vor fi impreuna de sarbatori si daca te afli printre ele.

1. PESTI SI RAC
Ambele semne zodiacale sunt de apa, deci intelegere va exista intotdeauna intre acestea. Racul vrea sa isi intemeieze o familie, iar cel care ii poate oferi acest lucru este nativul in Pesti. Racul este sentimental, romantic si visator, iar cel care isi petrece sarbatorile alaturi de el este norocos. Cei nascuti in zodia Pesti se pricep la cadouri si nu sunt pretentiosi deloc. Impreuna, aceste doua zodii vor avea parte de sarbatori magice!

2. LEU SI VARSATOR
Atractia fizica dintre aceste doua semne zodiacale este fantastica. Desi mai exista neintelegeri, acestea vor disparea complet in perioada sarbatorilor de iarna, doar este momentul in care toata lumea devine mai intelegatoare si toleranta. Acest cuplu va avea parte de un Craciun memorabil, deoarece ambii parteneri vor lasa de la ei si se vor lasa invaluiti de magia acestei sarbatori sfinte.

3. FECIOARA SI CAPRICORN
Pamantul este elementul acestor zodii, asa ca pacea domneste lejer in acest cuplu. Desi Fecioara este in general perfectionista, in preajma Craciunului se va linisti, fiind mai iubitoare si empatica cu cei din jur. Desi e semn de Pamant, Capricornul nu este o persoana serioasa, ci mereu pusa pe glume si ironii. Acest lucru va infrumuseta si relaxa totodata sarbatorile de iarna, iar legatura dintre cele doua zodii va fi mai puternica, dupa ce trec sarbatorile.

CITESTE SI: Zodiile care ISI GASESC MAREA DRAGOSTE in aceasta iarna!

CITESTE SI: Top 4 zodii care gasesc fericirea in 2016

4. BERBEC SI SAGETATOR
Dragoste cu nabadai, dar pasiune! Ambele zodii apartin elemntului Foc, deci scanteia exista intre ei de la inceputul relatiei. In perioada sarbatorilor, sentimentele se vor amplifica, iar spiritul de aventura va poate impinge sa faceti o excursie romantica, in doi, la munte. Ce alt cadou de Craciun v-ati mai putea dori? In plus, atat Berbecul, cat si Sagetatorul sunt idealisti si vor depune efort pentru ca cel de langa ei sa aiba parte de o vacanta extrem de frumoasa. Totusi, daca esti Berbec si te cucereste un Sagetator, ai mare grija! Este recunoscut pentru faptul ca nu e cel mai fidel semn al zodiacului (dupa cum poti sa afli de aici), asa ca e posibil ca intre Berbec si Sagetator sa fie doar o AVENTURA de Craciun! Una frumoasa, ce-i drept…

Tu te numeri printre zodii?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top