Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

ZODIACUL CHINEZESC SEPTEMBRIE – NOIEMBRIE 2015. Se schimba totul incepand cu toamna aceasta! 5 dintre zodii vor fi cunoaste Infernul iar 4 dintre semnele zodiacului vor fi in culmea fericirii, conform Zodiacului Chinezesc! Citeste mai jos previziunile pentru perioada septembrie-noiembrie 2015!

O serie de evenimente vor avea loc toamna aceasta din punct de vedere astrologic si, fiecare dintre ele, se va rasfrange asupra celor 12 nativi.

Dintre acestea, merita enumerate Jupiter in opozitie cu Neptun retrograd (17 septembrie), Mercur retrograd in Balanta (pana pe 10 octombrie), Saturn intra in Sagetator pe 18 septembrie iar pe 26 noiembrie are loc cuadratura Saturn – Neptun.

Zodiile care nu sunt avantajate de Zodiacul Chinezesc, toamna aceasta:

1. PESTI – Lupta pentru iubire continua mai acerba ca niciodata. Dragostea nu se mai obtine atat de usor iar sentimentele scapa de sub control. Urmeaza o perioada turbulenta din punct de vedere emotional.

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CITESTE SI: Top 4 zodii care fac LUCRURI NECUGETATE din dragoste

2. TAUR – Nici pentru tine nu exista vesti bune. Iti neglijezi starea de sanatate in speranta ca stii tu cum trebuie sa te tratezi. Renunta la a fi propriul tau medic si ia in serios toate simptomele pe care le ai.

3. LEU – Banii sunt marea ta provocare toamna aceasta. Nu stii cum sa faci rost de ei si nici planetele nu se aliniaza in favoarea ta.

4. CAPRICORN – Vin furtuni emotionale. Deceptii in dragoste, una dupa alta si nicio speranta de viitor – asta anunta chinezii pentru toamna aceasta.

5. SCORPION – Daca anul trecut a fost unul fructuos pentru tine, din luna octombrie te asteapta probleme serioase cu legea. Cei din jurul tau vor suferi pentru tine.

Zodiile care se bucura toamna asta:

1. RAC – Afacerile merg de minune iar ideile tale se vad puse in practica mai bine decat te-ai fi asteptat. Rezultatele spun totul despre profesionalismul tau.

2. FECIOARA – Din punct de vedere amoros vor aparea surprize placute mai ales din luna noiembrie. Ai suficienta putere de munca pentru a pune caramida pe caramida pentru realizarea viselor tale.

3. BALANTA – Vara aceasta a fost una cu suisuri si coborasuri pentru tine insa toamna va fi ceva mai relaxanta. Multe surprize din partea celor apropiati dar si din partea superiorilor de la locul de munca te asteapta!

4. BERBEC – Valoarea ta va fi in sfarsit recunoscuta de cine trebuie. E cazul sa fii vesel si sa profiti de fiecare succes bifat.

CITESTE SI: Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

RECOMANDARE: TEST: Afla ce semn esti in ZODIACUL FLORAL si ce spune acesta despre tine

Zodiile pentru care nu au loc mari schimbari in cele ce urmeaza sunt Gemenii, Sagetatorii si Varsatorii. Pentru aceste semne zodiacale, adevaratele schimbari incep abia in decembrie.

Sursa foto: m.gamesao.vietnamnet.vn

2 Comments

2 Comments

  1. Vladulescu Stefania

    2015-09-19T18:50:37+03:00 at 2015-09-19T18:50:37+03:00

    M-i se potrivesc foarte mult previziunile zodiacale.Am o problemă foarte grea și aș vrea să aflu cum se va termina
    Pentru acest lucru apelez în mod special la clarvăzătoarea Paraschiva..
    Multumesc.

  2. loredana mihaele

    2015-10-03T21:33:17+03:00 at 2015-10-03T21:33:17+03:00

    Intradevar la balanta e adevatat ce ati scris.acum sper ca surprizele sa fie placute.vreau sa aflu mai multe ca exact cum ati scris am avut multe schimbari neplacute iar acum sunt in prapastie.multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top