Connect with us

Revistateo.ro

Zodia pentru care saptamana urmatoare va fi de cosmar

Stiri

Zodia pentru care saptamana urmatoare va fi de cosmar

Zodia care va avea o saptamana de cosmar se remarca in ultima vreme cu niste atitudini care ii indeparteaza pe cei din jur. Va avea o saptamana plina de conflicte interioare, o saptamana in care trebuie sa fie foarte atenta la o serie de lucruri.

Vorbim despre una din cele mai sensibile zodii ale horoscopului. Se va lovi de o serie de obstacole mai ales la locul de munca. Iata, mai jos, lista problemelor cu care se va confrunta in cea mai de cosmar saptamana din acest an si ce trebuie sa faca pentru a face fata neajunsurilor vietii:

1. Certuri cu prietenii. Acest nativ se considera intotdeauna cel mai destept, vrea sa aiba mereu ultimul cuvant si considera ca are dreptate chiar si atunci cand evidenta spune altceva. Nu ii place sa dea fata cu realitatea, atunci cand aceasta nu il favorizeaza sub nicio forma.

Previziuni karmice 4-10 iulie 2016. Doua zodii vor fi in mintile tuturor

Horoscop tiganesc iulie 2016. Luna descoperirilor

Prietenii ii deschid adesea ochii cu referire la gesturile necugetate pe care le face si ii spun unde anume greseste, insa de cele mai multe ori acestia ajung la concluzia ca nu au cu cine discuta. Acest nativ ia orice critica drept un afront personal si nu este capabil sa invete nimic din ce i se spune.

Perioada urmatoare va fi si mai tulbure din acest punct de vedere. Poate suferi despartiri de persoane care le-au stat toata viata aproape din cauza comportamentului sau recalcitrant.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top