Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia masculina dupa care sunt topite toate femeile

Orice femeie si-ar dori sa petreaca macar un minut de intimitate cu aceasta zodie masculina. Barbatul despre care facem vorbire este romantic, dar si pervers in acelasi timp, superficial, dar si extrem de inteligent si imprevizibil. Multe femei spun ca este barbatul perfect.

S-ar putea sa il gasesti in centru la cafenea, in club sau la plimbare in parc. Nu ii place sa petreaca doua zile in acelasi mod, asa ca daca azi il gasesti in discoteca, maine s-ar putea sa il vezi la cinema si tot asa. Daca iesi cu el la restaurant, trebuie sa te pregatesti pentru conversatii foarte incitante. Mereu vei invata ceva nou de la el.

Acest nativ stie cum sa te faca sa te simti bine. Iti reda energia pozitiva si te face sa privesti viata cu ochi mai buni, indiferent cat de gri ar fi norii adunati deasupra ta. Acest barbat apreciaza modestia si uraste aroganta nejustificata.

Poate parea si el arogant la prima vedere, insa este doar o impresie gresita pe care ti-o poti face despre el. Ce se poate afirma cu siguranta este ca acest barbat are tendinta de a critica foarte mult deoarece este un perfectionist prin definitie.

Un alt adevar ceva mai dureros despre acest barbat este ca se va aseza foarte greu la casa cu cineva. Este extrem de pretentios cand vine vorba de femei.

Tocmai din cauza aceasta multe reprezentante ale sexului frumos sufera pentru ca nu reusesc sa il convinga sa isi inceapa viata cu ele.

Are un stil acid, dar este mereu bine intentionat. Te va critica fara nicio jena si o va face pentru a te ajuta. Este un gospodar bun si un maniac al curateniei. Cu barbatul Fecioara vei avea stabilitate emotionala (care se traduce prin anihilarea totala a neincrederii si a incertitudinilor), discutii intelectuale si un sex de neuitat.

Asadar, barbatul Fecioara este unul dintre acei barbati din zodiac dupa care tanjesc toate femeile. Carisma sa, inteligenta si grija pe care o poarta pentru fizicul sau si pentru a mentine ordinea in casa sunt argumentele cele mai puternice pentru care un astfel de nativ e de dorit la casa omului.

Sursa foto: Shutterstock

BĂRBATUL FECIOARĂ ÎN DRAGOSTE. CE CALITĂȚI ȘI DEFECTE ARE

Îți place un bărbat din zodia fecioară și vrei să afli mai multe despre calitățile și defectele lui, despre cum se descurcă în pat, sau ce zone erogene are? Vezi cum este bărbatul fecioară în dragoste.

Bărbatul fecioară: Caracteristici generale

Dacă îți cauți un bărbat fecioară, nu te duce în Centrul Vechi, în discoteci gălăgioase, sau la evenimente mondene. Fecioarele evită locurile zgomotoase, cu multă lume și agitație și preferă localurile liniștite, unde pot purta conversații incitante și unde pot învăța ceva nou.

Fecioarele în general și bărbații fecioară în special apreciază foarte tare mintea și creierul, spre deosebire de acei oameni care pun mare accent pe calitățile fizice ale unei persoane. Arată-i că ești inteligentă și că ai tot felul de interese care îi pot stârni curiozitatea. Orice ai face, nu te lăuda în fața unui bărbat fecioară, deoarece ei apreciază modestia.

Bărbatul fecioară nu se simte atras de ”pițipoance”, ci are gusturi mult mai elevate și tradiționaliste. Preferă o femeie care se îmbracă la modă, dar care adoptă un stil conservator, politicoasă, sinceră și fără prea multă agresivitate în abordări. Se sperie repede dacă îi acorzi prea multă atenție dintr-o dată, deci nu sări pe el cu motoarele la maxim.

Este destul de greu să faci un bărbat fecioară să se așeze la casa lui cu cineva, deoarece zodia lor rezistă cel mai bine în burlăcie, fiind organizați și independenți.

Bărbatul fecioară este adesea obsedat de ordine și disciplină, așa că încearcă să nu fii dezordonată în fața lui, să nu apari undeva neîngrijită, să nu întârzii niciodată și să nu împrăștii facturile și chitanțele când plătești ceva.

Bărbatul fecioară: Calități și defecte

Dacă sunteți compatibili, bărbatul fecioară este un bun ”bărbat în casă”, atâta timp cât nu-i pierzi interesul și cât nu te deranjează stilul lui acid când critică pe toată lumea (mai ales pe tine).

4 Comments

4 Comments

  1. nikola giancarlo

    2015-12-16T22:47:12+02:00 at 2015-12-16T22:47:12+02:00

    Eu credeam ca e berbecu

  2. andrei

    2015-12-28T14:55:01+02:00 at 2015-12-28T14:55:01+02:00

    Eu credeam ca e pestele

  3. Phobos

    2015-12-31T20:05:44+02:00 at 2015-12-31T20:05:44+02:00

    Si eu credeam ca totul tine de felul tau de a fi,si nu de felul in care se invart planetele:)))

  4. Eddie

    2016-01-21T12:47:53+02:00 at 2016-01-21T12:47:53+02:00

    Eu m-am simtit :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top