Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia masculina CEL MAI USOR DE PACALIT

ZODIA MASCULINA CEL MAI USOR DE PACALIT. Este barbatul pe care femeile si-l doresc aproape deoarece este usor de dus cu zaharelul. Acest lucru se intampla deoarece este un om sufletist si iubitor.

Este o zodie predominant intelectuala, guvernata de o planeta care sporeste inventivitatea si spiritul antreprenorial.

Este mereu in cautarea schimbarii si, cu toate ca este usor de pacalit, este un om extrem de inteligent. Se poate spune ca mai degraba se lasa usor de pacalit si asta intrucat spera sa iasa la iveala bunatatea oamenilor.

Are aplecare spre anarhie, spre un idealism exagerat, ii plac ideile moderne, avansate, adopta solutii radicale si uneori imposibile. Se zice ca este avangardistul de serviciu, motiv pentru care va crede tot ce ii spui si va transforma toate discursurile sale intr-o opera de arta.

Iarta usor infidelitatile deoarece considera ca o relatie se bazeaza pe mai multe lucruri decat niste simple accese de gelozie. Tocmai de aceea femeile si-ar dori un astfel de partener, mai ales cele cu o gandire mai liberala.

CITESTE SI: Zodia cu cei mai multi prieteni

CITESTE SI: Top 3 zodii pe care nu le cunosti asa de bine cum crezi

Este prietenos. Prietenia lui este una ampla. Este extrem de original (pana la excentricitate) si poate sa le deschida celor din jur orizonturi nebanuite.

Este plin de imaginatie, deci nicio femeie nu se va plictisi langa el. Varsatorul este un om care imbratiseaza transformarile de tot felul. Crede in revolutiile spirituale si este extrem de convins ca schimbarea vine din interiorul fiecaruia.

Poate fi un bun orator cand vine vorba de discursuri motivationale deoarece are suficient entuziasm pentru a-i molipsi si pe ceilalti. Este o persoana altruista si ii ajuta si pe dusmani atunci cand acestia se afla in dificultate.

Cauta in mod permanent o legatura cu lumea, deci nu este deloc o fire antisociala. Alaturi de Varsator, orice femeie isi va descoperi laturile sale necunoscute.

Naiv, copilaros, visator, acest semn zodiacal poate fi usor de pacalit, insa trebuie sa te rogi la Dumnezeu atunci cand se prinde ca l-ai mintit.

Poate adopta o pozitie care nu o sa iti placa, asa ca… pacaleste-l inteligent atunci cand vrei sa il testezi ori sa obtii ceva de la el. Are multe de oferit, insa trebuie sa te gandesti ca totul are o masura.

Sursa foto: themoderngladiator.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top