Connect with us

Revistateo.ro

Zodia Gemeni va avea parte de revelatii saptamana viitoare

Horoscop saptamanal

Zodia Gemeni va avea parte de revelatii saptamana viitoare

Zodia Gemeni va avea parte de o saptamana extrem de interesanta. Neimplinirile si dezamagirile care se vor tine lant ii vor deschide ochii. Va face, in sfarsit, alegerile pe care trebuia sa le faca de ceva timp.

Probleme afective pentru zodia Gemeni

Saptamana cuprinsa in perioada 21-27 noiembrie va fi una tensionata, mai ales la inceputul ei. Careul in T, urmat de conjunctia Pluto-Venus intre opozitia Jupiter-Uranus va aduce o serie de restrictii pentru Geaman.

Gemenii care sunt singuri vor avea parte de cele mai multe bucurii. Acestia trebuie sa se concentreze mai mult asupra carierei, sa faca tot ce le sta in putinta pentru a depasi obstacolele de natura contractuala care le ies in cale.

Gemenii cu ascendentul in Scorpion vor avea ocazia sa iasa invingatori din conflicte dure, sa stabileasca noi relatii in mediul in care lucreaza.

Nu este deloc exclus sa primeasca niste mariri salariale. Vor creste in rang din punct de vedere social cu o singura conditie. Conditia este sa economiseasca din vorbele taioase cu care se adreseaza colegilor.

Incertitudini urmate de perioade de glorie

Anumite persoane ii vor dezamagi pe Gemeni. Multi dintre acesti nativi isi vor cunoaste cu adevarat prietenii. Vor fi extrem de recalcitranti in zilele din 21, 22, 23 si 24 noiembrie. Abia din 25 noiembrie se mai lumineaza lucrurile in viata lor.

Tensiunile de la locul de munca se mai diminueaza. Vor avea sprijin atat din partea prietenilor, a colegilor de serviciu cat si din partea patronilor. Pot avea parte de o promovare neasteptata, insa nu trebuie sa li se urce la cap.

CITESTE SI: Previziuni karmice 21-27 noiembrie 2016

Unii dintre Gemeni se vor muta la casa noua, iar altii s-ar putea sa calatoreasca, mai ales in weekend. O mica excursie la munte nu strica niciodata, nu-i asa?

Sursa foto: pixabay.com

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2016-12-02T09:43:00+02:00 at 2016-12-02T09:43:00+02:00

    Așa s-a întâmplat. Eu nu cred in zodii,dar am rămas total surprinsa. Nu stiu ce se va întâmpla in viitorul apropiat,dar totodată trec printr-o mare cumpana., simt ca explodez de furie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top