Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care va primi imbratisarea astrelor saptamana viitoare

Zodia care va primi imbratisarea astrelor. Norocul sta de partea multor semne zodiacale saptamana viitoare, insa unul dintre ele, in mod particular, va beneficia de un sprijin ceva mai important din partea astrelor.

In perioada 11-17 ianuarie 2016, un singur nativ va beneficia de sprijinul total al astrelor. Va fi ferit de cumpene emotionale si de probleme financiare, iar asta il va ajuta sa isi puna pe hartie toate dorintele.

Nu va avea nicio problema in a creiona planuri complexe. Abilitatile sale ingineresti, logica si calculele matematice, capacitatea de prognoza vor face din acest semn zodiacal un adevarat maestru in antreprenoriat.

Sentimental, desi o va duce destul de confuz, va beneficia de suficienta intelegere din partea persoanei iubite astfel incat sa nu se angajeze la lucruri pe care nu le va duce la capat sub nicio forma.

Acest semn este extrem de pregatit pentru a face pasi importanti in viata amoroasa, insa nu este cazul sa riste in orice moment. Trebuie sa gaseasca situatia potrivita.

CITESTE SI: Zodia care se va certa cu toata lumea saptamana viitoare

CITESTE SI: Zodia care trebuie sa isi fereasca buzunarele de prieteni in 2016

Il va fascina in saptamana urmatoare ipocrizia si nesinceritatea oamenilor, insa datorita intelepciunii sale va reusi sa se fereasca de partea toxica a celor din jur.

Nu doar ca va trece cu brio de rautatile ce vor aparea necontenit, dar va reusi sa ii enerveze pe ceilalti pentru ca ii va trata cu indiferenta. Si, dupa cum se stie, indiferenta doare cel mai tare.

Nativul Capricorn va fi cel mai important semn zodiacal al saptamanii cuprinse intre 11 si 17 ianuarie. Va fi adevarata vedeta a horoscopului si isi va lasa amprenta personalitatii oriunde va ajunge. Se anunta si cateva intalniri profesionale importante, Mercur retrograd aducand beneficii in Casa Relationarii pentru acest nativ, dar si in cea a banilor.

Nu va bate la usa de doua ori pentru ca nu va fi nevoie. Ba dimpotriva, s-ar putea ca alte persoane sa bata la poarta lui pentru a-i cere ajutorul.

Capricornul va taia si va spanzura in jurul sau, se va simti de minune si va incepe sa traiasca in sfarsit asa cum isi doreste, fara sa tina cont de restrictiile pe care ceilalti le vor flutura in fata lui.

Sursa foto: onajkarlo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top