Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care va avea inima franta in 2018

ZODIA CARE VA AVEA INIMA FRANTA IN 2018. 2018 este un an al marilor incercari sufletesti pentru foarte multi nativi.

Un an plin de cumpene sentimentale. Acest nativ doreste sa isi schimbe radical viata, insa se va lovi de impenetrabilitatea partenerului. Multe dintre ideile nativului care crede ca are mereu dreptate vor fi infirmate ceas cu ceas, zi de zi.

Acest nativ primeste o lectie importanta in dragoste din partea planetei Saturn, obiect ceresc ce il obliga sa apeleze la ratiune inainte de a emite judecati de valoare. Motivul pentru care „va avea inima franta” in acest an este unul cat se poate de evident chiar si pentru semnul cu pricina.

Trebuie sa invete din greselile trecutului si sa stapaneasca mai bine momentele de cumpana. Are nevoie de mai mult echilibru, cu toate ca este recunoscut drept cel mai echilibrat semn zodiacal.

Va trebui sa se consulte cu mai multi oameni inainte sa ia o decizie definitiva, mai ales daca are dileme cu privire la viata de cuplu, traiul in familie ori probleme organizatorice de tipul mutatului ori schimbarii profesiei.

Nativul cel mai dezvantajat din punct de vedere amoros in 2017 va incheia, insa, anul cu succes. Pana in luna noiembrie va tot primi lectii de viata, dar va avea si de oferit cateva sfaturi esentiale partenerului.

Practic, persoanele cuplate in 2018 se vor simti extrem de singure in doi din cauza orgoliului care va fi unul molipsitor. Balanta, caci acesta este semnul cu ceva probleme in cuplu, va respira usurata incepand cu a doua jumatate a lunii noiembrie, atunci cand in Casa Iubirii rasare soarele.

Balantele sunt persoane foarte iubitoare, insa din cauza orgoliului nemasurat si tendinta de a acapara totul pierd foarte mult din punct de vedere spiritual.

Balantele trebuie sa invete sa se protejeze fara a-i ataca pe ceilalti, mai ales cand vine vorba de persoane apropiate. Intentiile acestor nativi nu sunt rele, ci doar forma in care se exprima, maniera care reuseste sa atraga o serie de reprosuri din partea celor mai dragi fiinte.

Asadar, 2018 va fi un an cu o inima bandajata, insa noroc ca se incheie bine. Din decembrie 2017 – ianuarie 2018, vine o explozie de fericire in viata sentimentala a acestora!

Sursa foto: valentinesdaysms.in

CITESTE SI: Zodia care nu suporta minciuna

Zodia care nu suporta minciuna este una dintre cele mai maleabile dintre cele 12 semne. Vezi de ce nu suporta sa o minti si mai ales cum te lasa sa o faci.

Nu ii place sa ii indrugi gogosi. Nu vrea sa ii spui lucruri neadevarate despre el. Vrea sa fii sincer atunci cand te intreaba cum ii sta cu anumite haine sau mai ales daca are dreptate intr-o problema pe care ti-o expune in cel mai natural si sincer mod cu putinta.

Este sarmant si toata lumea il adora inca de la prima vedere. Este nativul despre care ai senzatia ca poate fi usor prostit. El te lasa sa il minti ca sa vada ce urmaresti, care este scopul tau, in ce mod vrei sa profiti de pe urma lui. Poate parea superficial la prima vedere, insa nu este asa.

Nu ii place sa le arata celorlalti ca are o gandire profunda. Vrea sa o faca pe prostul pentru a obtine informatiile de care are nevoie. Este una dintre cele mai bune strategii de supravietuire pe care o poate avea o persoana.

Nativul Geaman este foarte comunicativ si asta lasa impresia ca il poti minti oricand la orice ora. Este o persoana imprastiata, dar aceasta este ordinea in care poate obtine lucruri.

 

Poate parea haotic uneori si in exprimare, motiv pentru care cei din jur cred ca este foarte usor de prostit. Cei care se bazeaza pe aparenta lipsa de logica si coerenta se ard imediat atunci cand descopera ca Geamanul nu este deloc fraierul de serviciu.

Partea buna a acestui nativ este ca, desi nu suporta minciuna, poate ierta foarte usor in functie de persoana. Nu suporta sub nicio forma infidelitatile sau tradarile atunci cand vine vorba de prietenie.

Geamanul este o zodie duala si din acest motiv exista mai multe tipuri de nativi. Unii iarta mai usor, altii sunt insa nu pot trece peste anumite chestiuni.

Nativul Geaman este foarte prezent in tot ce misca in jurul sau si face tot posibilul pentru a-si mentine relatiile sociale. Este un om prietenos si extrem de increzator, adorabil din primele secunde in care il cunosti.

Sursa foto: amm34.com

2 Comments

2 Comments

  1. Eu

    2016-01-12T14:21:03+02:00 at 2016-01-12T14:21:03+02:00

    Cel mai prost articol pe cel mai prost site…ce poti sa ceri mai mult…

  2. coco

    2016-01-13T00:21:26+02:00 at 2016-01-13T00:21:26+02:00

    te trimite pe 2 pagini ca sa ce?…sa citesti o magarie care parea interesanta…tampitilor.cel mai prost articol si site.numai dupa accesari de pagina umblati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top