Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care trece cel mai usor peste despartire

Despartirea poate fi un moment dureros pentru multe persoane, insa nativii unei zodii reusesc sa treaca extrem de usor peste aces moment dureros.

In timp ce unii stau si isi plang ranile luni intregi, altii prefera sa ridice fruntea, sa se adune si sa caute pe altcineva alaturi de care sa isi refaca viata.

Unii barbati aleg sa isi ascunda durerea si sa ia o masca a duritatii pentru ca nimeni sa nu vada suferinta in ochii lor. Acestia vor fi greu de imbunat pentru o buna perioada de timp si trebuie sa te porti cu manusi cu ei pentru a nu le rani sentimentele. Nativii din zodia Leu fac parte din aceasta categorie si, desi vor trece printr-o durere cumplita ca au pierdut persoana de langa ei, vor prefera sa se comporte ca si cum totul este in regula si ca deja te-au uitat. Cine stie sa ii analizeze foarte bine va observa, de fapt, tristetea care i-a cuprins si din care nu pot iesi.

Care este zodia care trece cel mai usor peste despartire

Fiind persoane extrem de sensibile, nativii din zodia Rac vor trai o despartire ca si cand ar fi ultimul lucru pentru ei, iar in cazul in care era o relatie serioasa, cu atat mai mult. Pentru Raci, familia si apropierea sunt extrem de importante, iar o despartire nici nu este vreodata in luata in calcul.

In schimb, nativul din zodia sagetatorului trece atat de usor peste relatiile esuate, incat nici este bine sa te intrebi daca se mai gandeste la tine sau nu.

Nativul din zodia Sagetatorului este un barbat cu adevarat independent, care face tot posibilul ca sa se desprinda rapid de amintirile dureroase. Acesta nu vrea sa traga dupa el amintiri dureroase, asa ca le reprima si le uita.

Citeste si: Top 4 zodii care fac alegeri gresite in dragoste

Acesta va incerca imediat sa isi refaca viata, iar persoanele care vor intra in anturajul sau vor fi victime sigure, caci va face multe victime pana cand va mai gasi pe cineva pe care sa iubeasca din tot sufletul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top