Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Blog Teo. Wowbiz

Blog Teo. Am dat de curand un interviu pentru Wowbiz, impreuna cu Maia.

A fost o experienta teribil de emotionanta, pentru ca am avut in fata un veteran al televiziunii de performanta, pe Madalin Ionescu, iar langa mine, pe fiica-mea, pe care am ascultat-o cu interes, a fost ca si cand m-as fi privit intr-o oglinda precisa, pura, fara distorsiuni menite a fi ascuns defecte.

Mi-a ramas in minte un raspuns al ei, la intrebarea referitoare la definitia prieteniei. Cumva, a spus ca prietenii sunt cei care te insotesc pana la capat de drum. Nu i-am spus asta explicit niciodata, asta e ceea ce a inteles singura, privind, an dupa an, contextual in care am evoluat impreuna, ca oameni.

Maia e o personalitate distincta, un om mic cu o minte mare, care adesea e mai matura decat as vrea, dar asta e ceva ce nu vreau si nu pot controla, chiar daca as dori-o. Mi-e drag s-o ascult gandind, pentru ca timpull nostru, petrecut impreuna se „aude”.

VEZI VIDEO AICI

Opiniile noastre coincid adesea, cu delicatete si echilibru, aud linii melodice oorchestrate diferit, de mintea ei, care canta impreuna cu a mea. Da, prieteniii sunt oamenii aceia care sunt langa tine cand esti bun, dar si nedrept, cand esti limpede, dar si cand o iei putin razna, sunt cei ccare suporta si pe care ii ingadui si tu, in imperfectiunile lor.

E un efort de fiecare zi, nobil, inalt, peste poate, peste doar. Am privit in jur, la prietenii mei, cu alti ochi, din care le-am multumit nu numai pentru ce au facut mereu pentru mine, dar si pentru ce au desenat in mintea fiicei mele, ca nazuinte si asteptari ppentru viitorul ei. Va fi un om mare si ea, care va cauta si va gasi in cei care–I stau langa umar, eternitatea relative a existentei insasi. Stie ce sa caute si stie sa faca diferenta intre imprejurari sau circumstante si absolutul pe care-l presupune prietenia.

Blog Teo. O sa spuneti ca nu mai sunt vremurille bune pentru asemenea panseuri, iar eu va voi contrazice, zambind. Ne asteapta vremuri minunate, pe care le vor scrie copiii nostri, cei pe care i-am lasat sa priveasca relaxat partea noastra vulnerabila, partea pe care ne-o ocrotesc prietenii. In seara aceea,Madalin avea sa afle din interviul Maiei ce gandesc eu, fara sa fie nevoie sa ma intrebe. Si sigur, asta gandeste si el, cand nu trebuie sa intrebe pe altii ce cred.

VEZI VIDEO AICI

5 Comments

5 Comments

  1. dorica

    2014-06-05T14:30:04+03:00 at 2014-06-05T14:30:04+03:00

    am ramas foarte impresionata deraspunsurile Maei e o fetita foarte inteligenta se noteaza mult comunicarea pe care o are cu mama ei ce mai sint foarte placute amindoua pe TEO de fiecare data cind are emisiune o urmaresc cu placere

  2. corina

    2014-06-05T23:49:01+03:00 at 2014-06-05T23:49:01+03:00

    Multe, multe, multe felicitari pentru acest copil minunat numit Maia, si multe,multe, si iarasi nenumarate felicitari pentru acesta mama, numita Teo. Va doresc numai bine, si sa ai parte TEO si de o nepoata sau un nepot, care va fi cevaaaa…- A, SA NU UIT, pentru cei nelinistiti de relatia ta cu ANTONIO – fa-le draga in ciuda, spune-le ca triunghiul este complet de mult, cum de sunt atat de chiori si nu si-au dat seama pana acum , bla, bla, bla, stii tu ca nu o sa te invat eu. Daca ……. mor de grija ta, ajuta-i sa o faca in chinuri si lent, ca prostia si nesimtirea merita. Tare, tare dragi imi sunteti, si nu numai mie, ci mai multora din CLUJ NAPOCA.

  3. Marcy...

    2014-06-06T18:42:34+03:00 at 2014-06-06T18:42:34+03:00

    Bineinteles ca prietenii sunt cei care „stau”cu tine pana la capat-de aceea e si foarte greu de gasit prieteni adevarati…Daca ai acest mare noroc,pastreaza-i…Stiu ca vei face asta,de fapt faci…Maia?E nu numai un copil superb,e si un viitor sprijin,oglinda in care-bine ai zis-te privesti…De mult te „urmaresc”,evolutia ta m-a impresionat,inspirat…Daca te tot intrebi mereu de ce e important mai mult cum arati,decat ce „ai”in cap-atunci gandeste-te…De ce se zice-si frumoasa,si desteapta!!!Acum tu le ai pe ambele,amandoua(cum se zice…)Si cum prea bine zice fatuca de mai inainte,fa-le in ciuda celor care se tot intreaba-tu si Antonio sunteti doua persoane superbe,destepte-comunicati fara prea mari eforturi…bravo!!!

  4. adriana

    2014-06-10T17:59:48+03:00 at 2014-06-10T17:59:48+03:00

    Sunt socata de atitudinea ta, Teo, fata de invitata ta de azi, mamica care a nascut acasa. Ai jignit-o si ai atacat-o continuu, ai avut o atitudine f agresiva fata de ea si nu i-ai aratat respectul cuvenit. sincer, nu inteleg de ce ai ami invitat-o. Sunt dezamagita. Doar pentru ca un om are alte principii de viata decat ale majoritatii nu inseamna ca e iresponsabil, nu inseamna ca , citez” e ceva in neregula cu el”, nu inseamna ca nu are dreptate. tu si invitatii tai de azi nu detineti adevarul absolut si in nici un caz, nu inseamna ca sunteti mai buni decat acel om. Poate trebuia sa te documentezi inainte sa o inviti si daca tot ai invitat-o, trebuia, din respect fata de ea, fata de telespectatori si fata de tine, sa te comporti civilizat. Dezamagire!

  5. LIVIA

    2014-06-23T22:08:40+03:00 at 2014-06-23T22:08:40+03:00

    Draga Teo,

    Stiu ca ai auzit cuvintele care urmeaza de nenumarate ori,dar ma risc sa ti le spun din inima: esti o doamna pe cinste,un om deosebit,care creste un copil deosebit(inteligent si foarte matur).Impartasesc ceea ce ai scris mai sus si stiu cat de frumos este sa cresti un asemenea copil si sa te privesti „in oglinda”,asa cum bine spui(am si eu o fetita care seamana uimitor cu Maia la gandire si maturitate).
    Iti doresc ceea ce imi doresc mie si fetitei mele,sa fiti amandoua sanatoase si sa va aveti alaturi toata viata!
    Viata merita traita tocmai datorita privilegiului de a le fi lor aproape.
    Te iubim Teo si te rog , nu lua in seama observatiile fariseilor si ipocritilor care iti scriu pe blog(ai avut dreptate in legatura cu acea doamna care a nascut acasa pentru a-si afirma dansa, vezi doamne, nu stiu ce drepturi pe care de fapt nu i le nega nimeni,saraca neinteleasa…).
    Si eu si fiica mea suntem de acord ca ai cea mai „curata”emisiune TV la care ne uitam de cate ori avem ocazia,cu mare placere.
    Iti dorim sa ai cea mai mare audienta si sa fii sanatoasa!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top