Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Weekendul meu cu Paula Seling si Nicu Alifantis

Duminica. Prima zi de vacanta, ca ieri parca nici n-am simtit-o, asa preocupata eram ca e vacanta, ca m-am inghesuit la facut treburi gospodaresti, iar seara m-a gasit extenuata gata.

Am amanat prima zi de vacanta pentru azi, mancare am facut aseara (am inventat o tocanita cu aripioare si ciuperci si ardei, o minune), curat e, copilul e la distractie, in alta tara, cu prieteni si colegi de baschet, deci…ce facem?

Pare minunat, asa, nu zic, sa poti sa lenevesti cat e ziua de lunga, dar e inca duminica dimineata si eu deja am rezolvat asta cu statul degeaba! Ce naiba fac inca 24 de ore? Stiu. Ascult muzica. Si pot si citi, in paralel, daca ma mai tine. Am vazut ca in ultima vreme, atentia distributiva ma ocoleste. Varsta, na.

 

Am un aparat de radio care merge pe net.

13646845_989685367814971_1137400039_o

Vad ca nici el nu se conecteaza, stie ca e duminica, as fi ascultat tot Beatles, dar pana atunci, pana se dezmeticeste aparatul meu, ia uiteeeeee… ce bucurie venita din senin! Gasesc o piesa de la Paula Seling, trimisa pe telefon, Doamne, zici ca mi-a citit gandurile!

Deja ma simt mai bine, vad ca nu sunt singura care a capatat timp de relaxare! Paula Seling si Nicu Alifantis, va multumesc si iertati-ma ca pun piesa asta aici, dar nu m-am putut abtine! :))

Va zambesc cu drag tuturor si va ofer ceva special… Weekend placut!

Sursa foto – Facebook Paula Seling

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top