Connect with us

Revistateo.ro

Ce calitati trebuie sa aiba partenerul de cuplu astfel incat relatia voastra sa fie una de durata si sanatoasa? Afla ce spun specialistii.

Cuplu

Vrei o relatie de lunga durata? Ce trebuie sa iti doresti de la partenerul de cuplu?

Multe persoane sustin ca partenerul de cuplu ideal trebuie sa aiba anumite calitati sau anumite abilitati. Insa, in urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca exista cateva lucruri pe care le poti observa la partenerul de cuplu. Iar acestea iti vor putea arata daca relatia voastra va avea un viitor sau nu. De asemenea, acestia spun ca este imposibil sa gasesti la o singura persoana toate calitatile si toate atributele pe care le cauti. Asa ca uneori este bine sa stii sa faci si compromisuri.

Partenerul de cuplu ideal

Bunatatea, loialitatea si intelegerea conteaza. Sunt lucruri importante si conteaza mai mult decat statutul social, aspectul fizic sau alte lucruri de acest gen, spun specialistii. Cand au fost intrebati cum isi doresc sa fie partenerul de cuplu, oamenii au spus ca ar trebui sa aiba anumite calitati. Bunatatea, aspectul fizic placut si personalitatea captivanta erau cele mai importante pentru respondenti. Insa, se pare ca cei care s-au cuplat cu persoane care nu indeplineau tocmai acele conditii, insa erau loiale si intelegatoare, au fost mai fericiti in relatie.

Sa fiti asemenatori. Studiile au aratat ca acele cupluri formate din oameni care au aceleasi preferinte, aceleasi valori etc. sunt mai fericite. De asemenea, in astfel de cazuri mai greu se ajunge la o despartire. Daca va plac aceleasi mancaruri, aceleasi filme sau aveti aceleasi hobby-uri, sau vedeti viitorul in acelasi mod, atunci relatia voastra ar putea avea un viitor.

Stabilitate emotionala. Stabilitatea emotionala a partenereului de cuplu este importanta. Daca exista probleme in acest sens, atunci relatia ar putea avea de suferit. Cei care nu sunt stabili emotional ar putea fi capriciosi, sensibili, ar putea suferi de anxietate si se pot enerva usor. De asemenea, sunt mai gelosi. In plus, ei nu iarta cu usurinta. Asa ca nu este de mirare daca aceste cupluri ajung la divort.

Articole pe aceeasi tema:

7 trucuri care te ajuta sa iti gasesti un iubit

5 moduri prin care poti controla un barbat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top