Connect with us

Revistateo.ro

Vrei la cinema? Uite ce filme sunt în top!

Inedit

Vrei la cinema? Uite ce filme sunt în top!

Vrei la cinema? Uite ce filme sunt în top! „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron”, regizată de Joss Whedon, a fost lansată zilele acestea şi în România, reuşind să ocupe primul loc în topul preferinţelor românilor, devansând astfel ultimul film al lui Paul Walker, „Furios şi iute 7”.

CITEŞTE ŞI: „Cel ales”, filmul românesc al anului

„Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” îi aduce în faţa marelui ecran pe Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk, care vor fi nevoiţi să ţină piept lui Ultron, un robot super inteligent, care declară război rasei umane. Cum se va finaliza lupta şi cine va ieşi învingător puteţi vedea în cinematografele din ţară

După trei săptămâni de number one, „Furios şi iute 7” ajunge acum pe locul doi în box office-ul din România. Pelicula reprezintă o continuare a celebrei francize cu Vin Diesel şi Paul Walker, doi foşti infractori care încearcă să îşi facă o nouă viaţă, însă se văd nevoiţi, din nou, să calce în afara legii. Amânat pentru aproape un an din cauza morţii cutremurătoare a lui Paul Walker, pelicula rămâne în continuare în topul preferinţelor cinefililor din întreaga lume.

Dacă aveţi de gând să mergeţi la cinema pentru a vedea o comedie, cea mai bună varinată este „Paul, mare poliţist la mall 2/ Paul Blart: Mall Cop 2”, peliculă ce ocupă poziţia a treia în topul preferinţelor din România. Cei care au văzut primul film ştiu deja despre aventurile agentului de pază dolofan, care acum primeşte o slujbă în Las Vegas, unde este supus testului suprem de a păzi obiectele de artă din cazinoul de lux unde lucrează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top