Connect with us

Revistateo.ro

"Hai sa ne batem" a castigat lupta cu box office-ul romanesc

Stil de viata

„Hai sa ne batem” a castigat lupta cu box office-ul romanesc

Ice Cube („Barbershop: The Next Cut” si filmele „Ride Along”) si Charlie Day („sefi de cosmar”, „It’s Always Sunny in Philadelphia”) au fost extrem de convingatori în rolurile unor profesori de liceu în comedia „Hai sa ne batem” şi au reuşit sa conduca box office-ul romanesc dupa ce au generat încasari în valoare de 679.326 lei şi un numar de 34.629 spectatori.

Povestea filmului

În ultima zi a anului scolar, Andy Campbell (Day), un bland profesor de engleza de liceu, încearca din rasputeri sa nu-si iasa din fire din cauza festelor scandaloase facute de elevii din ultimul an, a administratiei disfunctionale si a disponibilizarilor care îi pun în pericol slujba, într-o perioada în care sotia sa e însarcinata cu cel de-al doilea copil.

Dar lucrurile merg din ce în ce mai prost atunci cand Campbell îl supara pe Ron Strickland (Ice Cube), cel mai dur si mai temut profesor din liceu, provocand concedierea acestuia. Spre socul lui Campbell – ca sa nu mai mentionam si teroarea cumplita – Strickland riposteaza provocandu-l la un schimb de pumni dupa ore.

Vestile despre confruntare se raspandesc cu iuteala fulgerului, pe masura ce Campbell ia masuri din ce în ce mai disperate pentru a evita sa îsi ia o bataie zdravana. Dar daca profesorul va decide sa-si faca aparitia si sa se lupte cu adversarul sau, s-ar putea ca aceasta confruntare sa se dovedeasca a fi exact ceea ce îi trebuia lui Andy, dar si scolii.

Din distributia peliculei „Hai sa ne batem” mai fac parte si Tracy Morgan („30 Rock”), Jillian Bell („O alta adresa de pomina”), Dean Norris („Breaking Bad”), Christina Hendricks („Mad Men”), Dennis Haysbert („Unitatea”), JoAnna Garcia Swisher („The Astronaut Wives Club”) si Kumail Nanjiani („Silicon Valley”). De asemenea, în film mai apar si o serie de tineri actori precum gemenii Charlie si Max Carver („Neveste disperate”, „Un varcolac adolescent”), Austin Zahur, în primul sau film artistic important, si Alexa Nisenson („Middle School: The Worst Years of My Life”).

Keen a regizat filmul bazandu-se pe scenariul scris de Van Robichaux si Evan Susser („What’s Going On? with Mike Mitchell”, serial difuzat de Funny or Die), dupa povestea lui Van Robichaux, Evan Susser si Max Greenfield. „Hai sa ne batem” este produs de Shawn Levy, Max Greenfield, John Rickard si Dan Cohen, producatori executivi fiind Toby Emmeric, Richard Brener, Samuel J. Brown, Dave Neustadter, Charlie Day, Ice Cube, Marty P. Ewing, Billy Rosenberg si Bruce Berman.

Din echipa de creatie a lui Keen au facut parte directorul de imagine Eric Edwards („Orasul politistilor”, „Un pic însarcinata”), scenograful Chris Cornwell („Un politist si jumatate”, „Nuntasi de închiriat”), editorul de imagine Matthew Freund („The Meltdown with Jonah and Kumail”, serial difuzat pe Comedy Central) si designerul de costume Denise Wingate („Spargatorii de nunti”). Coloana sonora a fost realizata de Dominic Lewis (The Man in the High Castle”).

New Line Cinema prezinta, în colaborare cu Village Roadshow Pictures, o productie marca 21 Laps/Wrigley Pictures: „Hai sa ne batem”. Filmul va fi distribuit de compania de divertisment Warner Bros. Pictures si, în anumite teritorii, de Village Roadshow Pictures.

O producţie Warner Bros. Pictures, comedia „Hai sa ne batem” a avut premiera în cinematografe din 24 februarie 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top