Connect with us

Revistateo.ro

Obtine dinti mai albi pana la sarbatori

Ingrijirea dintilor

Vrei dinti mai albi de sarbatori? Iata cum ii poti obtine in doua saptamani

Iata cateva etape de urmat pentru o dentitie mai sanatoasa si mai stralucitoare. Pentru ca se apropie Craciunul si dorim sa avem un zambet perfect va ofer cateva ponturi pentru a obtine in mod natural o culoare cat mai alba.

Iata cateva metode naturale de albire a dintilor pana la sarbatori

Sucul de lamaie

Sucul de lamaie are capacitatea de a oferi stralucire si de a curata smaltul dintilor. Incearca sa iti clatesti gura de trei ori pe saptamana cu un amestec de suc de lamaie cu apa si rezultatele se vor vedea in cel mai scurt timp.

Prepara-ti o pasta de dinti din bicarbonat de sodiu si capsuni

Capsunile au efecte minunate asupra dintilor si poti prepara chiar acasa o lotiune de curatare si albire a dintilor din acest fruct. Amesteca intr-un bol patru capsuni si o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu. Amesteca cele doua ingrediente pana la obtinerea unei paste omogene. Cu ajutorul unei periute aplica pasta preparata pe dinti si incepe sa masezi usor pentru ca ingredientele active sa actionze. Periaza dintii lent timp de 5 minute si repeta aceasta operatiune de doua ori pe saptamana.

CITESTE SI: Albirea dintilor, pro sau contra? Tu ce parere ai despre aceasta procedura?

CITESTE SI: 6 sfaturi pentru ingrijirea corecta a dintilor de lapte

Consuma fructe si legume crude

Fie ca vorbim de telina, varza, morcovi sau mere, toate sunt ideale daca sunt consumate crude. Sunt bogate in celuloza (nutrient activ care actioneaza ca o perie de dinti naturala) si indeparteaza resturile de mancare si bacteriile din gura. Efectul abraziv al celulozei din aceste alimente ajuta dintii sa isi recapete albul natural.

Consuma mere

Merele au un efect uimitor asupra dintilor. Curata dintii si ii fac mai stralucitori. Acidul din mere combinat cu fibrele pe care le contine fructul, fac din el un adevarat aliment pentru albirea dintilor.

Spala-te pe dinti cu o solutie preparata din otet de mere si ulei de masline

Adauga intr-un castron o lingura de ulei de masline si o lingura de otet de mere. Inmoaie periuta in acest amestec si spala-te pe dinti. Vei remarca imediat efectul magic al substantelor active din cele doua ingrediente. Incearca sa nu te speli prea des cu aceasta solutie pentru ca otetul poate afecta in timp smaltul dintilor.

Sursa foto: Shutterstock

3 Comments

3 Comments

  1. Costea

    2016-01-21T14:33:25+02:00 at 2016-01-21T14:33:25+02:00

    Dintii se pot albi si cu kituri de albirea dintilor. sunt putin incomode dar sunt eficiente. Eu folosesc Ibright si sunt multumit.

  2. Manuel

    2016-11-17T13:54:51+02:00 at 2016-11-17T13:54:51+02:00

    Eficienta produselor pentru albirea dintilor au o eficienta diferita.

  3. Ramon

    2018-05-07T14:27:50+03:00 at 2018-05-07T14:27:50+03:00

    Albirea dintilor se poate obtine si prin metode naturale care sa ajute la asa ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top