Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Staruri

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit astăzi, după o relație de patru ani. Cei doi au ales să își unească destinele pe malul mării.

Imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, Vladimir a cerut-o de soție pe Alice, care anul trecut i-a dăruit o fiică, pe nume Zora.

Dacă înainte de a participa la Exatlon nu credea în instituția căsătoriei, despărțirea de Alice și de Zora cât timp a fost în Republica Dominicană i-a schimbat părerea.

A post shared by VIVAROMANIA (@vivaromania) on

Vladimir a povestit înainte de eveniment cum ar vrea să se desfășoare această zi specială.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă şi până acum ne-a ieşit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa.

Vom chema doar prietenii apropiaţi şi familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia pentru viva.ro

Cei doi si-au organizat nunta pe plajă, exact așa cum și-au dori. Au ales ținute lejere, în care să se poată distra în voie alături de cei dragi lor.

Vladimir a donat premiul de 100000 de euro

Mirii s-au cununat pe malul mării și nu și-au dorit o nuntă mare, ci să le fie alături doar persoanele cele mai dragi lor. De la eveniment nu au lipsit familiile lor. După nuntă, Alice, Vladimir și fiica lor vor pleca în vacanță în Maroc, o destinație la care Alice visa de mult timă.

Anul acesta, Vladimir Drăghia a reușit să câștige primul sezon al emisiunii Exatlon. Acesta a decis să doneze toți banii unei organizații care se ocupă de copiii bolnavi. Suma de 100000 de euro a ajuns la copiii care au nevoie de această sumă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top