Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Invitații surpriză de la eveniment

Staruri

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Invitații surpriză de la eveniment

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au unit destinele ieri. Câștigătorul emisiunii „Exatlon” și Alice s-au căsătorit pe plajă, iar alături le-au fost aproape cele mai importante persoane din viața lor.

Cei doi și-au dorit ca acest eveniment să fie unul cât se poate de relaxat, dat fiind că cei doi sunt adepții stilului casual și nu au vrut nimic sofisticat.

La eveniment a participat și micuța Zora, care a stat tot timpul alături de părinții săi. Alice a ales să poarte o rochie diafană, care i-a pus silueta în evidență și care s-a potrivit perfect locului în care s-a desfășurat ceremonia.

Vladimir a ales să poarte o cămașă albă, descheiată la nasturi și o pereche de pantaloni deschiși la culoare.

De la cununie nu au lipsit nici Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, cu care Vladimir s-a împrietenit în timpul emisiunii „Exatlon”. Cei doi au venit să le ureze casă de piatră și multă fericire.

Și Ștefan Floroaica, Alex Nedelcu, Diana Bulimar, Roxana Moise, Anca Surdu și Roxana Moise le-au fost alături celod doi la acest eveniment special.

Citește și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Zilele următoare, Vladimir, Alice și fiica lor vor pleca împreună în Maroc, în luna de miere

„Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc până atunci. Nici nu era pe harta destinațiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. La întoarcerea mea în România, m-am așezat stângaci pe un genunchi si am întrebat-o pe Alice dacă vrea să îmbătrânim împreună. Asta se traduce în nuntă.

În stilul nostru relaxat, desigur, fără prea multe tradiții bifate, dar cu siguranță cu o lună de miere atașată. Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu orașele imperiale ale Marocului și pentru că știu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora si o sa fie prima dată în avion.

Citește continuarea AICI.

Foto: Facebook, Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top