Connect with us

Revistateo.ro

virgina

Inedit

Virgina CU DIPLOMA. A venit cu certificatul la altar, altfel…trebuie sa citesti asta!

O mireasa a venit la altar cu certificatul de virgina, pentru a-i arata tatalui sau pastor ca nu a trait in pacat pana in ziua nuntii.

Brelyn Bowman a pasit in biserica avand la brat certificatul de virgina, inramat frumos, pentru a-i arata tatalui ei ca nu l-a mintit atunci cand i-a spus sa nu a facut niciodata sex.

Actul semnat de un ginecolog arata ca himenul femeii este intact si citeaza un pasaj din Biblie pe care multi crestini il considera un indemn de a se abtine de la cele trupesti pana la casatorie.

Dupa cum era de asteptat, domnisoara Bowman a primit o multime de critici pe internet, iar multora li s-a parut foarte ciudat faptul ca a decis sa impartaseasca astfel de lucruri intime cu tatal sau.

CITESTE SI: 4 mituri despre CORPUL FEMININ ce trebuie desființate acum!

CITESTE SI: Te casatoresti anul viitor? Vezi cand NU se fac nunti in 2016!

Certificatul in cauza este semnat atat de Brelyn cat si de ginecologul ei, care se pare ca i-a facut un test amanuntit femeii pentru a se asigura ca aceasta este virgina.

„Pe 10 mai 2006, eu, Brelyn Freeman, am depus un juramant pentru a-l cinsti pe Dumnezeu cu trupul si sufletul pentru ca toate acestea sunt ale Lui. Mi-am pastrat acest juramant si aduc acest certificat tatalui meu Dr Michael A. Freeman pentru a arata cum l-am onorat pe Dumnezeu si pe tatal meu pamantesc, pastrandu-mi trupul si sufletul intact si himenul intact. Semnat astazi, 10 octombrie 2015.”

Domnul Freeman, pastor de meserie, a declarat: „Ni aveam nici cea mai mica idee despre asta. in tot acest timp mi-a spus ca vrea sa ma respecte si sa nu lase pe nimeni sa puna mana pe ea inaintea sotului ei”.

Cu toate astea, pastorul a spus ca toti copiii lui au spus ca se vor pastra pentru dupa casatorie, iar fiica lui cea mare, Brittany, i-a adus un certificat asemanator acum 6 ani, insa se pare ca aceasta ar fi calcat stramb.

Sursa foto dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top