Connect with us

Revistateo.ro

VIDEOCLIP VIRAL. Un copil afla ca mama lui a murit din cauza unei supradoze

Inedit

VIDEOCLIP VIRAL. Un copil afla ca mama lui a murit din cauza unei supradoze

Un videoclip vizionat de peste 25 de milioane de oameni din lumea intreaga ne demonstreaza ca viata bate filmul. Un barbat ii spune fiului sau ca i-a murit mama din cauza unei supradoze de heroina, iar momentul a fost filmat.

„Trebuie sa iti spun ceva: mami a murit noaptea trecuta”, i-a spus baietelului de numai 8 ani. Copilul a intrat in stare de soc si a pus o multime de intrebari pentru ca nu intelegea exact daca e serios ce afla sau e o gluma foarte proasta. Copilul a intrebat din ce cauza a murit mama lui, iar tatal nu i-a putut ascunde adevarul: ‘din cauza drogurilor”.

Filmuletul postat pe Youtube a starnit numeroase reactii. Unii au comentat destul de dur acuzandu-l pe tata ca nu respecta memoria femeii care a pierdut lupta cu dependenta de droguri, altii spun ca este o lectie dura, dar necesara, pentru a atrage atentia asupra acestei probleme uriase din societate.

„Nu lasati ca altcineva sa ii spuna copilului vostru ca ati murit”

„Acest filmulet este pentru dependentii care au copii. Astazi a trebuit sa-i spun fiului meu de 8 ani ca mama lui a murit noaptea trecuta, din cauza unei supradoze. Acesta este rezultatul si realitatea acestei boli. Nu lasati ca, din pricina acestei boli, altcineva sa ii spuna copilului vostru ca ati murit din cauza drogurilor.

Acesta a fost unul din cele mai grele momente din viata mea. Fiul meu nu mai are mama din cauza heroinei. Este un lucru greu de auzit, insa acesta-i adevarul. Va rog sa nu va lasati copiii sa sufere.

Asta nu e un scenariu, este realitate. Am pus pe cineva sa filmeze pentru ca dependentii cu copii sa vada cat de serioasa e epidemia lor. Eu sunt un dependent recuperat. Am 94 de zile de cand nu m-am mai drogat. Va rog sa distribuiti filmuletul, iar imaginile poate vor salva viata vreunui parinte”, a scris tatal la videoclipul postat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top