Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEOCLIP SOCANT: Icoana in care Maica Domnului isi misca buzele in timp ce enoriasii se roaga!

Avertisment, minune sau o simpla parodie? Jurnalistii de la Daily Mail au prezentat recent un videoclip cu totul socant cu o icoana care o infatiseaza pe Maica Domnului miscandu-si buzele in timp ce enoriasii spun „Tatal nostru”.

Videoclipul face ravagii pe Internet avand sute de mii de vizualizari pe Youtube si deschide o dezbatere controversata acum la putin timp pana la celebrarea SFintei Maria. Maica Domnului apare intr-o icoana dintr-o biserica romano-catolica din Sydney, Australia, miscandu-si buzele in timp ce credinciosii spun rugaciunea. Cei care au fost sa o vada sustin ca minunea este autentica, multi enoriasi vorbind despre faptul ca mama lui Iisus Hristos vrea sa ne transmita ceva dar nu poate sa vorbeasca din cauza rautatii oamenilor.

CITESTE SI: ESTI DE ACORD CU CANONIZAREA LUI ARSENIE BOCA? UITE UN SONDAJ UIMITOR DESPRE PARINTELE DE LA PRISLOP

Icoana cu Maica Domnului care isi misca buzele se afla in St Charbels Church, New South Wale, Australia, aproape de Sydney. Filmarea a fost facuta de un barbat pe nume Baffled George Akary iar videoclipul a fost share-uit pe Internet uimind pe toata lumea.

maica - 30072015 - 3
Aceasta este biserica unde a avut loc minunea.

Vezi mai jos videoclipul care face furori pe Internet:

Tu ce crezi ca se intampla? Este acesta un miracol? Vrea sa ne transmita Fecioara Maria ceva? Care este simbolistica acestui fenomen? Asteptam cu mare interes opinia ta!

Sursa foto: Youtube.com, mirro.co.uk

1 Comment

1 Comment

  1. Toma Necredinciosul

    2015-11-05T07:45:51+02:00 at 2015-11-05T07:45:51+02:00

    Trebuie sa fii tembel ca sa crezi ca un lucru inert prinde viata asa tama nesam. Escrocii de poipi nu stiu ce sa mai inventeze ca sa prosteasca prostimea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top