Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEOCLIP EMOTIONANT: Ce a facut un bebelus in burta mamei in timp ce ii canta. S-A VAZUT TOTUL CLAR!

O banala vizita la ginecolog a adus cel mai fericit moment din viata pentru o viitoare mamica, si nu doar pentru ca si-a vazut copilul la ecograf ci datorita unei intamplari care te va emotiona si pe tine.

Momentul cu pricina a fost imortalizat cu ajutorul medicului ginecolog. Mama bebelusului care i-a adus un zambet larg, pana la urechi, Jen Cardinal, nu credea ca va avea parte de o asemenea emotie. Aceasta a inceput sa cante impreuna cu ginecologul celebra melodie englezeasca „”if you’re happy and you know it, clap your hands!” (in traducere, „Daca vesel se traieste, bate asa” etc). Reactia pe care a primit-o din burtica a fost senzationala: bebelusul a batut din palme!

Mai rar un videoclip cu un bebelus care sa isi aplaude mama in timp ce ii canta, au scris toti internautii dupa ce au vazut imaginile aparent incredibile. „Nu voi uita niciodata aceasta experienta”, a spus viitoarea mama, noteaza presa britanica.

CITESTE SI: VIDEOCLIP VIRAL. Povestea EMOȚIONANTĂ a unui tată care își minte zi de zi fetița, și ea știe asta

Ce este si mai surprinzator in aceasta poveste este faptul ca acest bebelus talentat are numai 14 saptamani, semn ca suntem receptivi inca din burta mamei de ceea ce se intampla in jurul nostru, fara sa vedem cu exactitate evenimentele.

CITESTE SI: VIDEO EMOȚIONANT. Cât de intens trăiește o fetiță desenele animate

Vezi mai jos filmuletul care face ravagii pe Internet. Este aceasta o minune? Tu ce parere ai? Cum ai reactiona daca ai asista la un astfel de moment?


Acest bebelus talentat a strans deja 8 milioane de vizualizari pe Youtube

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top