Connect with us

Revistateo.ro

Imagini de senzatie cu burtica unei mame

Inedit

A mers la ecograf, iar când s-a uitat peste înregistrare a observat că bebelușul din burtica ei…

Cu siguranta ai auzit de multe ori viitoare mamici care spun ca simt cand se misca bebelusul in burta. Vezi mai jos imaginile despre care vorbeste toata lumea:

Uneori se poate vedea cu ochiul liber sau se poate simti la atingere, insa ceea ce a trait un tatic a devenit viral pe retelele de socializare. A filmat cele mai senzationale imagini cu burtica unei mame, chiar sotia lui!

Nimic nu se compara pentru o femeie cu momentul in care isi simte copilul viu in burta. Atunci cand acesta da din picioruse nerabdator sa iasa cata mai repede afara, femeile insarcinate se linistesc: este acolo, este energic, este bine. Poate ca asta conteaza cel mai mult: sa stii ca e bine, sa simti asta. Dar si sa vezi asta? Da! Un tatic a crezut ca micutul din burtica sotiei sale mai avea putin si iesea direct prin piele.

VIDEO: Ceea ce a vazut o gravida la ecograf A SPERIAT-O si A AMUZAT-O in acelasi timp!

Articol pe aceeasi tema: Burtica ei de gravida era plina de vanatai. Ce au descoperit doctorii cand i-au facut ecografie VIDEO

Guillermina a fost in culmea fericirii atunci cand a aflat ca este insarcinata. A mers impreuna cu sotul ei la medic, a facut ecografie si au avut un soc: in burtica nu era un bebelus, nici macar doi, ci cinci! Nici medicilor nu le-a venit sa creada.

Guillermina nu a avut o sarcina usoara. Femeia s-a ingrasat considerabil, a facut ditamai burta si, mai mult, pielea de pe abdomen incepuse sa se umple de vanatai. Medicii i-au facut mai multe teste si au linistit-o. Vanataile sunt de la faptul ca are atatia bebelusi in burtica!

Mamica a trecut cu bine peste perioada dificila a sarcinii si a adus pe lume trei fetite si doi baieti!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top