Connect with us

Revistateo.ro

VIDEOCLIP Elena Gheorghe lanseaza "Mamma mia", feat. Glance

Inedit

VIDEOCLIP Elena Gheorghe lanseaza „Mamma mia”, feat. Glance

Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Mamma Mia”, impreuna cu un videoclip in care artista interpreteaza in maniera actoriceasca, un personaj plin de energie si sex-appeal, in spiritul temperamental al femeilor din Sudul Italiei.

In videoclip, Elena da contra-replica de rol actorului George Pistereanu, cunoscut publicului pentru rorile sale din „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Loverboy”, care i-au adus numeroase premii pentru cel mai bun actor la mai multe festivaluri internationale de film.

“A fost primul meu clip in care am avut ritmul de munca si etapele de lucru ale unui actor de film. M-am pregatit cu ore de actorie si am lucrat cu regizorul Dan Petcan, cu George Pistereanu si restul echipei de figuratie si actori, exact asa cum se face pe platoul de filmare. A fost o experienta artistica superba, care m-a provocat, mai ales ca e vorba de o poveste plina de situatii comice, dar cu treceri prin foarte multe emotii”.

Pentru filmarea clipului “Mamma Mia”, Elena a imbracat din nou rochia de mireasa, interpretand rolul unei sicilience temperamentale, care are o nunta cu… prea multe surprize.

“Scenariul acestui clip recreeaza in cel mai mic detaliu o nunta din Sudul Italiei “al fresco”; am imbracat si rochie de mireasa si am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viata. Bine, pe parcursul evenimentului, se intampla tot felul de situatii nebunesti, iar personajul meu ajunge la o concluzie de viata …inteleapta: ”That’s amore”J. Nu vreau sa dezvalui toata povestea clipului, dar va spun doar ca are de toate: picanterii, barfe, pasiune, Cassanova, de fapt mai multi Cassanova J, flirt, palme, umor cat incape si o …mireasa in bascheti.”

Pentru “Mamma mia” si rolul din clip, Elena si-a construit si o noua imagine, evocand si celebrand senzualitatea si energia pasionala a frumusetilor din sudul Italiei.

“Imaginea mea pentru acest clip este una foarte feminina, solara, mediteraneana si rolul pe care-l interpretez m-a dus in zona de temperament si atitudine pe care o admir enorm, a celebritatilor fara varsta ale cinema-ului Italian, de la Sophia Loren si Gina Lollobrigida pana la Monica Belluci sau Maria Grazia Cucinotta”.

La creatia, productia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa ca si pentru ultimele ei hituri: “ Am avut alaturi de mine echipa mea incredibil de talentata, aceiasi profesionisti cu care am lucrat si pentru Ecou, Pana dimineata sau De neinlocuit: echipa Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, XXX hairstyle, Catalin Enache- stilism si bineinteles, casa de productie CAT MUSIC”.

Piesa “Mamma Mia” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta si este un featuring cu artistul Glance.

VIDEOCLIP Elena Gheorghe lanseaza „Mamma mia”, feat. Glance

1 Comment

1 Comment

  1. daniel

    2014-05-21T17:31:21+03:00 at 2014-05-21T17:31:21+03:00

    as dori sami raspunzi pe facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top