Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Telefonul care se încarcă o dată la 20 de zile

Faceți cunoștință cu primul telefon anti-smartphone, gândit și conceput întocmai așa. Se numește Light Phone și este destinat tuturor persoanelor care vor să se deconecteze de dependența de tehnologie. Dispozitivul celular se poate folosi doar pentru a da și a primi mesaje, iar bateria durează până la 20 de zile.

Doi ingineri din New York (SUA) au publicat pe site-ul Kickstarter.com prototipul care poate revoluționa industria de telefonie mobilă, tot mai avidă de a conecta oamenii prin diferite metode, în special folosind aplicații cât mai atractive și Internetul.

CITEȘTE ȘI: INVENȚIA CARE REVOLUȚIONEAZĂ FELUL ÎN CARE COMANZI MÂNCARE… ȘI NU NUMAI
Telefonul are aceeași mărime cu a unui card bancar și cântărește numai 38 de grame. Marele avantaj este că nu provoacă stres, spun creatorii prototipului scos la vânzare. Telefonul poate fi conectat la un smartphone, cu ajutorul unui cablu USB, însă este gândit pentru detașarea de telefoanele inteligente.

Iată mai jos un videoclip cu invenția inginerilor americani. Vezi cum arată Light Phone-ul și care sunt avantajele deținerii unui telefon care doar primește și poate să facă apeluri.

Cui poate fi destinat acest telefon? Potrivit Russia Today, telefonul este gândit pentru persoanele vârstnice și copii, care folosesc telefonul doar pentru a suna pe cineva sau a răspunde la apeluri. Cu toate acestea, acest dispozitiv servește și celor care s-au săturat de tehnologia modernă în materie de telefonie mobilă.

Light Phone va deveni realitate din 2016. Orice persoană care donează 100 de dolari pentru dezvoltarea acestui dispozitiv va primi un astfel de telefon gratuit, anunță creatorii. Antismartphone-ul a strâns deja 150.000 de dolari pentru dezvoltarea telefonului din cei 200.000 necesari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top