Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. A renuntat la zahar timp de 30 de zile. Ce modificari i-au aparut in corp

Sanatate

VIDEO. A renuntat la zahar timp de 30 de zile. Ce modificari i-au aparut in corp

Un olandez a decis sa renunte la zahar 30 de zile. Nu credea ca va avea cine stie ce efect acest proces dificil, mai ales daca esti un impatimit al dulciurilor si bauturilor colorate, insa ambitia lui a fost suficient de puternica incat sa ajunga pana la capat cu acest challenge.

Sacha Harland nu a mai consumat alimente care contin zahar 30 de zile. A stat departe si de indulcitori, a renuntat complet la alcool si la mancarea de tip fast food. In prima saptamana, Sacha a mancat numai legume verzi, fructe verzi si smoothie-uri facute din acestea.

Barbatul isi aminteste ca in primele 5 zile avea o stare de spirit foarte proasta. Era recalcitrant, extrem de nervos cu oricine ii aparea in cale. Acesta a aflat pe urma ca nu erau nervii lui, ci ca zaharul vorbea in locul sau.

Fructele cu cel mai mare continut de zahar

Tu stii care e cea mai eficienta solutie pentru tratarea obezitatii si a diabetului zaharat tip 2?

Ca orice alta persoana, de fiecare data cand mergea in oras, a fost tentat sa cumpere bauturi cu zahar, insa s-a abtinut. Dupa 25 de zile de la acest regim uluitor, tanarul a observat ceva: s-a putut trezi fara ceas desteptator si lua micul dejun, lucru pe care nu il facuse niciodata.

Ce s-a intamplat cu corpul sau la finalul procesului:

– a slabit patru kilograme;
– si-a redus nivelul de colesterol cu 8%;
– presiunea arteriala a devenit mai mica cu 10%;
– a inceput sa manance sanatos.

Nutritionistii sustin ca acest proces ne poate invata o serie de lucruri despre sanatatea noastra. Consumul zilnic de zahar, in exces, ne oboseste, ne face sa avem un stil de viata care in loc sa ne faca sa ne bucuram de ea ne ingreuneaza activitati simple, incepand cu trezitul de dimineata si tabieturile care iti dau forta pentru o noua zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top