Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO. O bunica a adus-o pe lume pe propria ei nepoata. Trebuie sa ii citesti mesajul!

Tracy Thompson este o bunica atipica. Gestul ei este privit cu ridicari de spranceana de multa lume, insa manifestul pe care l-a oferit presei este miscator.

Tracy Thompson nu este o bunica precum oricare alta. Fiica ei nu putea sa ramana insarcinata, iar asta a determinat-o sa ia taurul de coarne si sa o sprijine.

Tracy s-a oferit sa fie mama purtatoare pentru fiica ei si a adus-o pe lume pe propria nepoata. Fiica lui Tracy, Kelly, a suferit pana acum trei avorturi spontane inainte sa isi indeplineasca visul de a deveni mama.

Micuta a fost botezata cu numele Kelsey, o combinatie de nume intre cele doua protagoniste.

Fetita a cantarit 2,98 kilograme la nastere. Atat Kelly cat si Tracy (fiica si mama) se afla in afara oricarui pericol. Femeia de 54 de ani a nascut saptamana trecuta in Plano (Texas, Statele Unite) dupa ce fiica ei s-a supus fecundarii in vitro.

CITESTE SI: Ai accepta să fii mamă purtătoare? Vezi ce spune un psihiatru despre implicațiile acestui fenomen!

CITESTE SI: Socant! O fetita a fost vanduta pe Facebook de mama ei

Ultimul avort suferit de Kelly a avut loc tocmai in preajma Craciunului anului 2014. In tot acest timp, Kelly si sotul ei Aaron McKissack au incercat mai multe tratamente de fertilitate pentru a reusi sa aiba impreuna un copil, insa toate procesele medicale pe care le-au incercat au fost un esec.

In afara de Kelly, Tracy are un baiat de 30 de ani care este foarte mandru de mama lui eroina. Bunica de 54 de ani a fost supusa unei evaluari psihologice pentru a evita orice problema de natura emotionala care ar fi putut afecta sarcina.

De asemenea, Tracy a fost supusa si unui tratament hormonal pentru a verifica daca este capabila ca la varsta pe care o are sa isi duca la bun sfarsit rolul de mama surogat.

„Sarcina este un proces complex pentru orice femeie. Trebuia sa ne asiguram ca inima ei putea sa accepte acest pas mare si ca, avand in vedere varsta pe care o are, sa poate suporta o operatie de cezariana”, a declarat medicul Ali Guerami, specialistul contactat de sotii McKissack.

Sarcina bunicii a avut cateva momente destul de interesante. Vecinii din Nevada au inceput sa observe ca Tracy are o burtica neobisnuita.

Sotul lui Tracy i-a privit pe acestia in ochi si glumea mereu pe seama sarcinii spunand ca nu este copilul sau ci al fiicei sale. „Fetele oamenilor erau destul de amuzante”, a declarat sotul lui Tracy pentru presa americana.

„Sunt foarte bucuroasa pentru ca am reusit sa imi fac fiica fericita”, a fost mesajul sincer al lui Tracy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top