Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO DEMONSTRATIV. Cum scapi de muste si tantari amestecand aceste ingrediente

Stiri

VIDEO DEMONSTRATIV. Cum scapi de muste si tantari amestecand aceste ingrediente

Cum scapi de muste si tantari, acum ca se apropie caldura? Exista oare capcana perfecta? Noi am gasit-o!

Mustele sunt extrem de enervante si nu din cauza zgomotului pe care il produc, ci pentru ca se baga unde nu le fierbe oala, adica tocmai in oala cu mancare, de cele mai multe ori.

Nu poti tine un aliment pe masa din bucatarie sau pe terasa primavara si vara ca imediat apar tantarii si mustele sa iti aminteasca de partile neplacute ale sezonului cald.

Dincolo de faptul ca tantarii si mustele sunt enervante pentru zornaitul lor insistent, insectele reprezinta si un pericol pentru sanatate mai ales ca pot fi purtatoarele unor virusuri periculoase.

Intepaturile de tantari pot provoca efecte care iti molesteaza pielea si iti perturba odihna, iar scarpinatul excesiv poate ajunge pana la sangerare, deci sunt mari sanse de infectie.

Uite cu ce plante poți alunga muștele și țânțarii!

Iată de ce te muşcă des ţânţarii

Mierea, zaharul si apa – solutia perfecta impotriva insectelor

Poti alunga mustele si tantarii cu ajutorul unor ingrediente la indemana oricui. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli o sticla de plastic cu apa, zahar si miere.

Agita bine sticla si apoi tai-o la jumatate. Lasa solutia pe masa sau in locul in care observi traficul insectelor care nu au ce cauta in mediul tau.

Cand amestecul este omogen, trebuie sa pui plasticul cu solutia ta surpriza la un loc luminos dupa care sa il asezi in locul potrivit impotriva insectelor. Vezi in videoclipul de mai jos ce se intampla cu insectele cand se intalnesc cu aceasta solutie naturista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top