Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Cum scapi în mod sigur de punctele negre

Stiri

VIDEO. Cum scapi în mod sigur de punctele negre

Să scapi de punctele negre este acum mai simplu ca niciodată. Nu ai nevoie decât de un simplu ingrediente, care se găsește în orice bucătărie: albușul de ou. Secretul este să ai răbdare și să urmezi întocmai instrucțiunile, iar punctele negre vor dispărea ca prin minune.

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI DE CARE ORICE FEMEIE ESTE COMPLEXATĂ

Sparge un ou și separă albușul de gălbenuș cu atenție. Bate albușul foarte bine, până începe să facă spumă. Când este bine omogenizat, aplică-l pe zonele cu probleme cu ajutorul unei pensule speciale pentru machiaj. Atenție! Este extrem de important ca pensula să fie curată și dezinfectată. Nu folosi o pensulă cu care te machiezi sau care este plină de pudră sau fard.

Înainte de a aplica albușul trebuie să îți cureți fața foarte bine și să o usuci. Imediat după ce ai aplicat albușul de ou pune deasupra o foaie subțire de șervețel. Deasupra ei mai aplică un strat de albuș și apoi iarăși o bucată de șervețel. Șervețelul se va lipi de pielea ta și se va fixa foarte bine, vedenind transparent. Lasă albușul să acționeze aproximativ 15-20 de minute și apoi trage ușor de masca formată. Clătește-te cu apă și usucă-te cu un prosop curat.

Mai jos ai un video cu întregul procedeu!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top